Makaleler
104
Yer
İstanbul
Bildiğiniz üzere makale ve çözümlerinize karşılık hesabınıza bir kredi tanımlıyoruz. Bu krediler karşılığında bir okurumuza Corsair Strafe RGB klavyeyi ücretsiz gönderdik.

Techolay'a yaptığınız katkıların bir değeri ve karşılığı var 🙏

1758785010958.webp

1758785024157.webp

Makaleleri kendi ilgi alanlarımıza göre birden fazla farklı konuda ve çeşitte yazabilir miyiz? Okuyabileceğim herhangi bir SSS var mı?

Alan kişi benim. Recep hocama teşekkür ederim öncelikle. 300 küsür lira bir kargo bedeli ödeyerek güzel kargolanmış bir şekilde klavyeyi aldım. Ne yazık ki kargo şirketi klavyenin bilek kısmını kırmış. Yapacak bir şey yok. Recep hocama sıkı kargoladığı için teşekkür ederim. İkiye ayrılmış şekilde de gelebilirdi.

İngilizce kullanmayı sevmediğim için etiket seti satın aldım ve ilgili tuşlara yapıştırdım. Haricinde hiçbir sorunu yok klavyenin. Önceki klavyem olan Redragon K552 Kumara'ya göre çok çok daha sessiz switchlere sahip. Faremden daha çok ses çıkıyor, o derece.

Normalde Steam Deck alacaktım ancak param yetmedi ne yazık ki ve biriktirene kadar da satıldı. Yapacak bir şey yok.

WhatsApp Görsel 2025-09-25 saat 11.56.19_633e2174.webp

Makaleleri kendi ilgi alanlarımıza göre birden fazla farklı konuda ve çeşitte yazabilir miyiz? Okuyabileceğim herhangi bir SSS var mı?
Ben makaleleri çoğunlukla oyun rehberleri ile alakalı yazıyorum. Birkaç rehberimi makale kategorisinde açmaya çalıştığımda 'yeterli bilgi olmadığı için konu başlığı altında açıldı' diye bir mesaj aldım. Bahsedilen konu ile alakalı detaylı bilgi içeren bir yazı yazarsan muhtemelen makale adı altında yazabilirsin.

Bir şey alırken dur bakayım buna benden başkasının daha çok ihtiyacı var diye düşünmezsin. İhtiyacı yoksa bile sapına kadar helaldir. Adam bileğiyle almış sonuçta.
Hak ederek almasına tabii ki bir şey demem, zaten öyle olduğunu düşünüyorum. Sadece güzel bir temenniydi :)