SHERLOCKED
Başarılı
Selam, tasarımını beğendiğim için almak istiyorum. Üzer mi?
Hocam çözümü var mış. Bir de en son ne zaman dip ses sorunu gördünüz?Dip ses sorunlu bir model. Ayrıca kırılma sorunları da sıkça görünüyor. Bütçe nedir?
5 senedir falan kullanıyorum. O dip ses sorununu driver kullanırken ilk başta yaşamıştım. Sonra düzeldi. Şu anda driversız kullanıyorum yine sorun yok. Ama ben malzemesinin kaliteli olmadığını düşünüyorum. 5 sene boyunca sürekli kullanmadım. Kullanmadığımda dolapta muhafaza ettim toz falan olmasın diye. Ama iç kısımdaki suni deri kısım ile kumaş kısmın birleştiği dikişler attı ve içindeki sünger gözüküyor. Pedin dış kısmındaki suni deri kısım ise dökülmeye başladı. Kabloda da gevreme ve yırtık oluşmuş maalesef. 5 senelik kulaklık için bunlar normal diyorsanız alın. Bir de tasarım güzel gözükse de bence kafada duruşu pek de iyi değil. Kulağın üst tarafı kapanıyor ama alt tarafı kapanmıyor pek.
Fiyatlara bakayım dedim USB versiyon kalmamış herhalde. Wireless olanı 4 bin civarına alınır mı? Emin değilim. Yeni modeller de var çünkü o bütçede.
Kulağı tam kapatma olayı fiziksel özelliklere göre değişiyor. Ölçüsüne bakarak ve kendi kulağınızı ölçerek uyup uymayacağını anlayabilirsiniz. Ben de öyle bir sorun olmadı tam alıyor kulağımı. 5 yıldır kablolu modelini kullanıyorum. Pedleri sadece köşelerinden yırtıldı; onu da yeni pedler alarak çözdüm. Hiç dip ses sorunu yaşamadım. Programını da hiç kullanmadım.Her şeye tamam ama kulağı kapatmıyorsa asla almam şu an kullandığım kulaklık da tam kapatmıyor ve elimle tam kapattığım haline göre çok fark ediyor.