1689

Uzman

Mikrofonu orta gibi duruyor, incelemesi de iyi gibi. Sürücü olarak Logitech Astro A50X, Logitech G PRO X 2 Ligthspeed, Virtuoso Pro ile aynı sürücüyü kullanılmış (grafen) değişiklik yapmış.

Ben yine de fiyatını fazla buldum, Audeze Maxwell veya Audiophile kulaklık kovalardim, fiyatı 330 dolar.

Fena değil ben Gagdery Tech'i daha çok seviyorum. Aaa şansa bak oda inceleme yapmış aynı kulaklık hakkında

Bu adamı Sound Blaster X5 incelemesiyle tanımıştım. Güzel anlatıyor. İzlemelik video 2 oldu bununla. :)

Biraz daha tüketici gözüyle bakan The Techne'nin kanalı da güzeldir.
Hardware Canucks da baya güzel.

20 dolar daha verip Nova Pro almak varken neden bunu tercih etmeliyiz mesela? Fiyatlandirmasi cok talihsiz.
Kullanmadan bir şey diyemem fakat yukarıdaki attığım 2. videoda 31.52'ye alırsan ikisinin karşılaştırmasını yapmış Virtuoso Max daha mantıklı gözüküyor Nova Pro'ya göre bence. Kisaca adam 1-2 özellik ve mik kalitesini umursamıyorsaniz 100 dolar daha ucuz olan G PRO X 2 çok daha iyi demiş.

Son düzenleyen: Moderatör:

Mikrofonu orta gibi duruyor, incelemesi de iyi gibi. Sürücü olarak Logitech Astro A50X, Logitech G PRO X 2 ligthspeed, Virtuoso Pro ile aynı sürücüyü kullanılmış (grafen) değişiklik yapmış.

Ben yine de fiyatını fazla buldum, Audeze Maxwell veya audiophile kulaklık kovalardim, fiyatı 330 dolar.

Fiyatının düşmesi lazım, onun dışında güzel kulaklığa benziyor.