burakkilgz
Çalışkan
Merhaba arkadaşlar, bu gitarı daha önce kullandınız mı? Ben fazla bütçe ayırmak istemediğim için böyle bir model tercih ettim, siz ne dersiniz?
Bende var gayet güzel. 2025 Ocak ayında aldım.Merhaba arkadaşlar, bu gitarı daha önce kullandınız mı? Ben fazla bütçe ayırmak istemediğim için böyle bir model tercih ettim, siz ne dersiniz?
Peki mesela çalımı rahat mı? Çalarken çok yoruyor mu seni?
Hocam benim zaten ilk gitarım, bu haftaya kadar hep kendim çalıştım, bu hafta kursa başlayacağım. Çok bilgili biri değilim ancak çalarken gayet rahatım. İyi bir gitar. Open pore olduğu için dokunma hissiyatı da muazzam.Peki mesela çalımı rahat mı? Çalarken çok yoruyor mu seni?
Teşekkür ederim, eğer perdelere basarken parmakların acıyorsa 0.10 numara tel takmanı tavsiye ederim. Bu sayede parmakların daha az acıyacaktır. Bu da benden sana ek bir bilgi olsun.Hocam benim zaten ilk gitarım, bu haftaya kadar hep kendim çalıştım, bu hafta kursa başlayacağım. Çok bilgili biri değilim ancak çalarken gayet rahatım. İyi bir gitar. Open pore olduğu için dokunma hissiyatı da muazzam.
Hocam siz kaç yıldır çalıyorsunuz? Ben alırken elixir 0.11 telle beraber aldım. Üstünden stok 0.12 tel geliyor diye. 11 ile 10 arasında fark var mıdır?Teşekkür ederim, eğer perdelere basarken parmakların acıyorsa 0.10 numara tel takmanı tavsiye ederim. Bu sayede parmakların daha az acıyacaktır. Bu da benden sana ek bir bilgi olsun.
Uzun yıllar oldu benim, akustik gitarda .10 numara da her zaman daha rahat etmişimdir. Ama tahminimce ikisi arasındaki farkı hissedersin.Hocam siz kaç yıldır çalıyorsunuz? Ben alırken elixir 0.11 telle beraber aldım. Üstünden stok 0.12 tel geliyor diye. 11 ile 10 arasında fark var mıdır?
O zaman iyi çalımlar hocam. Müzik ruhun hem gıdasıdır, hem de ilacıdırUzun yıllar oldu benim, akustik gitarda .10 numara da her zaman daha rahat etmişimdir. Ama tahminimce ikisi arasındaki farkı hissedersin.