Önerilen kasayı alın fanları test edin kışın idare edebilir ama yazın çok sıcak oluyor kasa içi, o zaman alırsınız fan gerekirse. Bütçeyi aşar ikisi birden. P12 max almıştım 2350 TL vermiştim ben 4 üne o zaman şuan arttı daha da.
Önerilen kasayı alın fanları test edin kışın idare edebilir ama yazın çok sıcak oluyor kasa içi, o zaman alırsınız fan gerekirse. Bütçeyi aşar ikisi birden. P12 max almıştım 2350 TL vermiştim ben 4 üne o zaman şuan arttı daha da.
Kışın olan sıcaklık çok etkilemiyor, yazın belli olur siz performanslarına bakın fanların ona göre konu açarsınız iyi bir fan öneririz, bekledikçe fiyatlar da artıyor tabi oda var.
Kışın olan sıcaklık çok etkilemiyor, yazın belli olur siz performanslarına bakın fanların ona göre konu açarsınız iyi bir fan öneririz, bekledikçe fiyatlar da artıyor tabi oda var.
4 fanı çoklayıcı olmadan bağlamak saçma olur anakarta, 4 kablodan tek kabloya düşürüp hepsini tek soketten kontrol edebilirsiniz anakarttan daha iyi. Bu ürünü kullanmak şart kasa içinden çıkmazsa eğer.
4 fanı çoklayıcı olmadan bağlamak saçma olur anakarta, 4 kablodan tek kabloya düşürüp anakartın 4 pin girişlerinden birine takılması daha iyi. Bu ürünü kullanmak şart kasa içinden çıkmazsa eğer.
O zaman uygun bi kasa bulayım toz filtresi olan. Gerekirse yanına fan ve çoklayıcı alırım çünkü fan devirlerini kendim ayarlamak istiyorum dc istemiyorum hocam