Bu kasaya uygun toz filtresi linki atar mısınız hocam ikisini beraber alayım. Birde fanlar pwm mi hub çıkıyor mu kasadan ?
Detaylar
Kim cevapladı?cr0xip
Uzman
Önerilen kasayı alın fanları test edin kışın idare edebilir ama yazın çok sıcak oluyor kasa içi, o zaman alırsınız fan gerekirse. Bütçeyi aşar ikisi birden. P12 max almıştım 2350 TL vermiştim ben 4 üne o zaman şuan arttı daha da.Fanları iyi midir peki hocam ?
Peki hocam 3.5 4bine toz filtreli bi kasa alsam bide yanına 4 tane arctic fan alsam uyar mı ? Bütçem 6-6buçuk civarı
Hocam odamın içi sıcak oluyor kasa da sıcak olmasın oda sıcaklığındanÖnerilen kasayı alın fanları test edin kışın idare edebilir ama yazın çok sıcak oluyor kasa içi, o zaman alırsınız fan gerekirse. Bütçeyi aşar ikisi birden. P12 max almıştım 2350 TL vermiştim ben 4 üne o zaman şuan arttı daha da.
cr0xip
Uzman
Kışın olan sıcaklık çok etkilemiyor, yazın belli olur siz performanslarına bakın fanların ona göre konu açarsınız iyi bir fan öneririz, bekledikçe fiyatlar da artıyor tabi oda var.Hocam odamın içi sıcak oluyor kasa da sıcak olmasın oda sıcaklığından
Peki pwm fan alsam 4 tane hub olmadan bağlayabilir miyim anakarta. Asus rog b850 a alacağımKışın olan sıcaklık çok etkilemiyor, yazın belli olur siz performanslarına bakın fanların ona göre konu açarsınız iyi bir fan öneririz, bekledikçe fiyatlar da artıyor tabi oda var.
cr0xip
Uzman
4 fanı çoklayıcı olmadan bağlamak saçma olur anakarta, 4 kablodan tek kabloya düşürüp hepsini tek soketten kontrol edebilirsiniz anakarttan daha iyi. Bu ürünü kullanmak şart kasa içinden çıkmazsa eğer.Peki pwm fan alsam 4 tane hub olmadan bağlayabilir miyim anakarta. Asus rog b850 a alacağım
Hocam siz kasanın kendi fanlarını mı kullanıyorsunuz ?Ürün hakkında bilgim yok. Ama üstte atılan Phanteks'i öneririm. 480T'den geçtim yazın klimaya para ödemeyeceğim gibi şu anlık![]()
Anladım hocam peki toz filtresini ne yapacağız bu kasaya uygun toz filtresini nerden bulabilirim ?4 fanı çoklayıcı olmadan bağlamak saçma olur anakarta, 4 kablodan tek kabloya düşürüp anakartın 4 pin girişlerinden birine takılması daha iyi. Bu ürünü kullanmak şart kasa içinden çıkmazsa eğer.
cr0xip
Uzman
Onu bilmiyorum kasaya uygun toz filtresi satılmıyor bildiğim yanında geliyor genelde. Kendince toz filtresi alıp ürüne uygun kesip yapanda var.Hocam siz kasanın kendi fanlarını mı kullanıyorsunuz ?
Anladım hocam peki toz filtresini ne yapacağız bu kasaya uygun toz filtresini nerden bulabilirim ?
Son düzenleme:
O zaman uygun bi kasa bulayım toz filtresi olan. Gerekirse yanına fan ve çoklayıcı alırım çünkü fan devirlerini kendim ayarlamak istiyorum dc istemiyorum hocamOnu bilmiyorum kasaya uygun toz filtresi satılmıyor bildiğim yanında geliyor genelde. Kendince toz filtresi alıp ürüne uygun kesip yapanda var.