Arkadaşlar bu kasayı buldum. 4 tane dahili PWM fan, toz filtresi falan var ve büyük bir kasa. Kullanan var mı? Bunu ona göre alayım ben de.
Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 6 Temmuz 2025
- Makaleler
- 1
Ürün hakkında bilgim yok. Ama üstte atılan Phanteks'i öneririm. 480T'den geçtim yazın klimaya para ödemeyeceğim gibi şu anlık 
Hocam fanlar pwm mi phanteks de birde toz filtresi yok galiba çok tozlanıyor mu kasa ?Ürün hakkında bilgim yok. Ama üstte atılan Phanteks'i öneririm. 480T'den geçtim yazın klimaya para ödemeyeceğim gibi şu anlık![]()
Hocam buna toz filtresi yok benim attığımda var cougar alınmaz mı ?
Toz filtresi için aradaki fark ödenmez.Hocam buna toz filtresi yok benim attığımda var cougar alınmaz mı ?
cr0xip
Uzman
Bu tip uygun fiyatlı kasaların içinde ki 4 fan'a aldanma, çoğunun hava akışına faydası yok çok az üflüyor. Bende MSİ 320R almıştım yazın mecburen gidip 4 fan aldım Arctic den. Toz filtresi de önemli çok toz doluyor kasaya yer de.
Fanları iyi midir peki hocam ?
Peki hocam 3.5 4bine toz filtreli bi kasa alsam bide yanına 4 tane arctic fan alsam uyar mı ? Bütçem 6-6buçuk civarıBu tip uygun fiyatlı kasaların içinde ki 4 fan'a aldanma, çoğunun hava akışına faydası yok çok az üflüyor. Bende MSİ 320R almıştım yazın mecburen gidip 4 fan aldım Arctic den. Toz filtresi de önemli çok toz doluyor kasaya yer de.
Kötü bir dönüş yapılmadı.
@michaelscofield ile önerdiğimiz bir kasa.
Boyutları sayesinde upgrade şansı sunuyor.
Peki toz filtresi alabilir miyim bu kasaya hocam ?Kötü bir dönüş yapılmadı.
@michaelscofield ile önerdiğimiz bir kasa.
Boyutları sayesinde upgrade şansı sunuyor.
Evet, o basit.Peki toz filtresi alabilir miyim bu kasaya hocam ?