Counter Strike 1.6 Skyboxları

Görkemm

Başarılı
Hiç Counter Strike 1.6 oynarken skyboxları merak ettiniz mi o şahane görünen manzaraları? Eğer cevabın evet ise doğru yerdesin.
Oyun dosyalarında bulunan skybox dosyalarını tek tek birleştirdim ve en sevilen maplerin yüksek çözünürlüklü skyboxlarını sizler için sundum.

Hepimizin bir kere de olsa oynadığı o harita, Dust 2!
Çöl havasını iliklerime kadar hissettiriyor.

Şimdi sırada deathmatchlerin çok oynandığı, bayrak kapmaca gibi modların tercihi ve en sevilen rehine kurtarma haritası, cs_assault!
Kişisel olarak en merak ettiğim buydu, o şehir manzarasına bakmak beni her zaman büyülerdi.

Muz tarafından ilerleyip bomba kurduğumuz balkondan balkona geçtiğimiz o harita, de_inferno!
Nefes kesen o vadiler...

Ah ah tüm bu skyboxlara ateş ettiğinizde sanki bir duvara vuruyormuş gibi sınırlıyordu sizi. Küçük bir odada kapana kısılmış hissi veren o eski skyboxlar nostaljik ve bir o kadar da huzur verici.

Dediğiniz gibi ne zaman ölüp "Free Look" moduna geçsem skyboxa bakıp içim huzur doluyordu hep o manzaralara bakıp büyüleniyordum. Hatta bu free look moduyla resim yapan bir tane ressam var, kendi eserleri Minecraft'ın da tablolarında bile yer almakta. Bir ara o ressam hakında da konu oluşturacağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…