Telefonunu Çıkra

Başarılı
Makaleler
10
1770759853521.webp

Geçenlerde çocukluğumu yad etmek için indirimlerden CS 1.6 kapmıştım. Az önce gireyim dedim in cin top oynuyor.
Ben oynarken 3. parti sitelerden indiriyordum ve serverlar bayağı doluydu. (oyun durağı ve oyun yöneticisi)
Steam versiyonu ile bu sunuculara nasıl girebilirim? İlle de 3. parti dediğim sitelerden mi indirmem gerekiyor?

İyi sosyaller.

Oyunyöneticisi diye bir site vardi o tur sitelerden server indireceksin. Baya aktif oyunculari vardir herhalde. Nasıl özlemisim oynamayı ya. Ustune ara verirken zurna döner ve ayran yemek istiyorum. Öylesine ozlemisim masaustu bilgisayarimda vakit gecirmeyi... İnşaallah tekrar bir gün nasip olacak canı gönülden inanıyorum.

CS'de Pro pub girmeyeli uzun zaman oldu ancak hala var. Carbon gaming adında profesyonel zombi suncusu var ( kanca vesaire de vardı sanırsam adamlar fazla iyi oynuyor ortalama bir zombi oyuncusuna göre). Ayrıyeten Avrupa serverları var genellikle çok dolu olmazlar ama boş da değil keyifle oynanabilir. Fast cup gibi profesyonel DM sunucuları var. Bu gözler hala AWP kat kat oynayan server bekliyor :(

Eki Görüntüle 226265

Geçenlerde çocukluğumu yad etmek için indirimlerden CS 1.6 kapmıştım. Az önce gireyim dedim in cin top oynuyor.
Ben oynarken 3. parti sitelerden indiriyordum ve serverlar bayağı doluydu. (oyun durağı ve oyun yöneticisi)
Steam versiyonu ile bu sunuculara nasıl girebilirim? İlle de 3. parti dediğim sitelerden mi indirmem gerekiyor?

İyi Sosyaller.

Eskisi kadar iyi değil genel olarak ben JB oynuyordum çok önceden bir ara bakmıştım sunucular bomboş falan JB olayı bitmiş hem CS2 de hem 1.6 da