Başlarsanız başlanır ama oyunun mekaniklerinin içine ettiler. Öyle bir hal aldı ki bir adamı vurmak için ekranda gördüğünüz yere sıkmak gerekmiyor, doğru hamleyi ezberleyip yaparsanız ölüyor. :D Bazen öyle saçma vuruyorum ki kendim bile "Has***** ordan yalan, öyle bir şey yok." diyorum, kendi vurduğum adama ha. İnstagramda vs. çok videosu var. Yıllardır hile çok var denir CS'de, açıkcası 2015'ten beri aktif oynayan biri olarak ve rankı gram umursamadığım için düşük ranklarda gezmiş biri olarak çok katılmıyorum. Belki seçkin hesaptan dolayıdır.

Keşke CS:GO olarak kalsaydı. Kat be kat daha iyiydi.

Illaki maç yapmak zorunda değilsin. Girip dm oynayabilir, aimini ve reflexlerini geliştirebilirsin, surf oynayıp mouse kabiliyetini geliştirebilirsin, kz oynayıp movement olayını geliştirebilirsin.

Açıkçası 2015'ten beri aktif oynayan biri olarak ve rankı gram umursamadığım için düşük ranklarda gezmiş biri olarak çok katılmıyorum. Belki seçkin hesaptan dolayıdır.

Keşke CS:GO olarak kalsaydı. Kat be kat daha iyiydi.

Baştaki cümleye değinmek gerekirse CS de zaten hileler otomatik olarak üst ranklarda başladıklarından düşük ranklarda gelmemesi çok normal şu anda Nova eloda oynuyorum hile vs gelmiyor ancak eskiden CS:GO ve CS2'nin beta sonrası döneminde keleş üstü ranklarda oynuyordum hile kaynıyordu oyun.

Hocam ben seçkin aldım. Haftalık kasa içim giriyorum :) bir kasa bir de silah skini alıp çıkıyorum. Bunun haricinde bence oynanmaz. Sinir stres olursun

Baştaki cümleye değinmek gerekirse CS de zaten hileler otomatik olarak üst ranklarda başladıklarından düşük ranklarda gelmemesi çok normal şu anda Nova eloda oynuyorum hile vs gelmiyor ancak eskiden CS:GO ve CS2'nin beta sonrası döneminde keleş üstü ranklarda oynuyordum hile kaynıyordu oyun.
Doğrudur, belki de bu yüzden öyle düşünüyorum.

Valorant oyna daha iyi, yıllardır CS oynayan birisi olarak bunu söyleyeceğimi hiç düşünmezdim ama şu an durum öyle. Parasını hak eden bir oyun değil şu anda CS ve uzun zaman da böyle kalacak gibi görünüyor.

Uzun yıllardır CS serisini oynamıyorum. Sizce şu an başlanır mı?

En çok gördüğüm yorum deli gibi hile olmasıymış. Youtube bile kaynıyor paralı hile programları vs. var mış hiç başlamayın diyorlar.

Ben de açıkçası bir online FPS başlamak istiyorum ama hangisi tam karar veremedim. BF3 online da aldığım zevki yıllardır alamadım ya üzerinden 14 sene geçti
Fps oyunu arıyorsan warzone oyna eskisi gibi hile yok ücretsiz ve p2w değil.