Counter-Strike 2 vs Valorant

CS2 vs Valorant

• Oy verenlerin toplamı
    65
Her iki oyunun artısı kadar eksisi de var, Valorant Türkiye sunucusu ve smurfler yüzünden hiç çekilemez halde, öte yandan CS ise hileler ve FPS sorunları yüzünden çekilemez halde. Ama içerik bakımından CS2 daha zengin, topluluk sunucuları sağ olsun bir şekilde kendini oynattırıyor.

CS2 benim için kasa düşürmek harici rank kasacağım veya severek oynayacağım bir oyun değil. Valorant'ın kitlesi kötüydü en son. FACEIT gibi istemcilerle CS2 daha oynanabilir ve rekabet dolu bence. FPS oyunu oynayacak olsam ikisinide oynamam farklı oyunlara yönelirim.

CoD veya BF de Team Deathmatch açıp chill takılmak daha iyi bence. Rekabetçi oyunlara girip sinir stres olmaya ve anama küfür yedirmeye hiç gerek yok

Şahsen CS daha iyi geliyor ancak sürekli aynı seneryolar, bir zaman sonra sıkıyor, bu yüzden Valorant tercih ediyorum.

Ben Valorant'dan pek keyif alamıyorum. Oyunu çok oynayanların bahsettiği sorunlar dışında karakter modelleri diğer oynadığım CS, BF, CoD vb. oyunlara göre küçük geliyor. Elbette alışınca oyunda bu kadar kötü hissettirmiyor. Bir de yetenek olayını Overwatch, Marvel Rivals ve Valorant'da dahil sevemiyorum. Eğlence odaklı oynayacaksan bile yetenek olayı oyunu keyifsiz yapıyor.

CS2'den de açıkcası keyif alamıyorum. Genelde CS:GO'yu topluluk sunucularında oynardım. Zaten CS2 geçmeden önce büyük oranda yereldeki sunucular öldü. Ama CS2 arayüzden silince elde kalan sunuculara oyuncu da gelmemeye başladı.

Kısaca iki oyun yerine artık daha çok BF oynuyorum. Evet, arada halen CS 1.6'da oynuyorum.

CS2'de çok fazla hileci ve toksik oyuncu var. TR sunucusu yok, çoğunlukla yabancılarla eşleşiyorsunuz.
Lakin Valorant, CS2'ye göre daha az hile barındırıyor. Toksik oyuncu kitlesi yine mevcut. Seçim yapmak gerekirse Valorant tercih edilebilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…