Anti Cheat yok ki zaten.CS 2 kat be kat daha iyi. Kernel seviyesinde çalışan anti cheat zorunluluğu yok.
Detaylar
Kim cevapladı?Koneko Toujou
Üstün
Şu anlık evet VAC 3.0 devre dışı
Valorant fazla basit, CS2 ise fazla hile dolu ve dengesiz ama aldığın zevk ve rekabet açısından bakınca CS2 daha ağır basıyor.
İkisinin de göze batan kötü kısımları var, ama oynanış olarak CS2'yi şahsen daha çok severim. Karşılaşmaya R6'da eklense güzel olurdu.
Son düzenleyen: Moderatör:
Torukojin Kaneki
Başarılı
Valo'yu çok oynarım ama smurf olayı çok fazla bizde smurfliyoruz artık (elo tank) yapıyoruz.Sizce hangisi? CS2'mi, Valorant mı? Ben iki oyunu da severek oynuyorum.
CS girdim ruslardan geçilmiyor faceit girmiştim. Adamları taşıyorum eleman anneme sövüyor bir anda.
ikisi de çöp ama cs hep aynı şekilde oynanıyor bu yüzden valo bence. CS'de koşarak sıkma var. Koşarak sıkma dediğim dümdüz koşarak kesiliyor adamlar. Valo'da da var deniliyor ama bu yok fakat şöyle bir olay var: Strafe atarken kesebiliyorsun bazen koşma animasyonunda olsanda.
Ben Valorant seçerim.
Öküz
Uzman
Çöpler çöpü 2 oyun özellikle de Valorant.
Ben CS2 yeniden doğmalı ölüm modu var her gün birkaç harita oynayıp çıkıyorum CS1.6'dan hasret kaldığım bb_ map yok oyunda. Eski CSGO'da var mış sanırım bunda yok nasıl iş anlamak mümkün değil daha geçen gün açtığım 2 konu;
Ama kıyaslanacak olsa eski CSGO Hype hiçbir oyunda yoktu şuan CS2 oynamıyor millet Valorant daha revaçta gibi gözükse de CS2 daha iyi bir oyundur.
Ben CS2 yeniden doğmalı ölüm modu var her gün birkaç harita oynayıp çıkıyorum CS1.6'dan hasret kaldığım bb_ map yok oyunda. Eski CSGO'da var mış sanırım bunda yok nasıl iş anlamak mümkün değil daha geçen gün açtığım 2 konu;
Soru başlıktaki gibi arkadaşlar oyunun kendi modu ama koca internet aleminde 1 tane server yok. Bir kaç tane buldum oyuncu yok boş map.
Harita isimleri bb_ ile başlıyor. CS1.6'da şuan bakıyorum hala aktif oyunculu serverler var CS2'de neden yok? Canımız çekti nostalji yapalım dedik bulamadık.
Harita isimleri bb_ ile başlıyor. CS1.6'da şuan bakıyorum hala aktif oyunculu serverler var CS2'de neden yok? Canımız çekti nostalji yapalım dedik bulamadık.
- Öküz
- cs2 basebuilder server yok cs2 bb map niye yok cs2 zombi base modu
- Forum: Counter-Strike
Topluluk sunucularında oyuncu durumunu Full gösteriyor giriyorum tekim. Başka serverlere bakıyorum 25/66 11/32 15/16 falan gösteriyor ama yine 1 kişi bile yok. Bu oyunu oynayan kalmadı mı artık? Eski CS1.6'daki modları nostalji olsun diye buradan bakayım dedim Jailbreak olsun, zombi modları olsun ama yok abi 1 kişi bile yok. Sebebi nedir?
Ama kıyaslanacak olsa eski CSGO Hype hiçbir oyunda yoktu şuan CS2 oynamıyor millet Valorant daha revaçta gibi gözükse de CS2 daha iyi bir oyundur.
Yeni konular
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
S Serisi tabletlerin pil performansı S Serisi telefonlara benziyor mu?
- Mr. Soprano