Öküz

Uzman
Soru başlıktaki gibi arkadaşlar oyunun kendi modu ama koca internet aleminde 1 tane server yok. Bir kaç tane buldum oyuncu yok boş map.

Harita isimleri bb_ ile başlıyor. CS1.6'da şuan bakıyorum hala aktif oyunculu serverler var CS2'de neden yok? Canımız çekti nostalji yapalım dedik bulamadık.

bb.webp

Muhtemelen popülerliğini kaybettiğindendir. 10 yıldır CS oynarım ilk defa şimdi öğrendim böyle bir mod olduğunu.
10 senedir oynayıp ilk defa öğrenmek de ilginçmiş. 2016-2018 ve 2020-2021 pandemi döneminde oldukça yoğun bir ilgi vardı aslında...

Tabii CS 1.6 için konuşuyorum. :cautious:

Muhtemelen popülerliğini kaybettiğindendir. 10 yıldır CS oynarım ilk defa şimdi öğrendim böyle bir mod olduğunu.
Popülerliğini yitirdiği doğrudur ama yüzlerce server yüzbinlerce oyuncusu olan bir oyun hiç yoktan açık oyunculu server olması lazımdı. 2014-2015 zamanlarında millet deli gibi oynuyordu CS1.6'da kendi serverim vardı iftardan sahura kadar tüm gün saatlerce oynardık.

Duymaman biraz tuhaf. Zombie modları genelde zm_ diye geçer zm haritaları olur bu da onun base yapmalı hali yani bb_ mesela resimdeki map bb_castle. Çok güzel ve eğlenceli bir oyun modu açıp oynayayım dedim şaka gibi 1 tane bile server bulamadım yurtdışında bile yok anlam veremediğim aşırı derecede saçma bir olay.

@23574 Hocam sen bulabildin mi internette?

10 senedir oynayıp ilk defa öğrenmek de ilginçmiş. 2016-2018 ve 2020-2021 pandemi döneminde oldukça yoğun bir ilgi vardı aslında...

Tabii CS 1.6 için konuşuyorum. :cautious:
Popülerliğini yitirdiği doğrudur ama yüzlerce server yüzbinlerce oyuncusu olan bir oyun hiç yoktan açık oyunculu server olması lazımdı. 2014-2015 zamanlarında millet deli gibi oynuyordu CS1.6'da kendi serverim vardı iftardan sahura kadar tüm gün saatlerce oynardık.

Duymaman biraz tuhaf. Zombie modları genelde zm_ diye geçer zm haritaları olur bu da onun base yapmalı hali yani bb_ mesela resimdeki map bb_castle. Çok güzel ve eğlenceli bir oyun modu açıp oynayayım dedim şaka gibi 1 tane bile server bulamadım yurtdışında bile yok anlam veremediğim aşırı derecede saçma bir olay.

@23574 Hocam sen bulabildin mi internette?
1.6 hiç oynamadım, CS:GO ile başladım 2 ile de devam ediyorum şu an. Zombie modunu zamanında denemiştim ve benlik olmadığı için oynamamıştım o yüzden duymamışımdır bu modu da.

Zombie modunu zamanında denemiştim ve benlik olmadığı için oynamamıştım.
Her serverda oynanmıyor lambur lumbur modu açıp hunharca kontrolsüz oynayan oyuncular var 100 kişi kimin ne yaptığı belli değil oralar sarmaz ama ortamı olunca bir de çok kalabalık olmayınca muhabbet eşliğinde sarıyor bayağı.

Anlaşılan diğer arkadaşlar da bulamadı ben dedim belki ben bulamamışımdır diye ama CS2'de basebuilder oynanmıyor demek ki.

1.6 da aşırı popülerdi bu mod CS:GO'da da 1.6 kadar popüler olmasa dahi oynayan kitle vardı. CS2 de kalmadı artık maalesef.

1.6 da aşırı popülerdi bu mod CS:GO'da da 1.6 kadar popüler olmasa dahi oynayan kitle vardı. CS2 de kalmadı artık maalesef.
Tamam da yüzlerce sunucu binlerce oyuncu var 1 tane bile serverin olmaması çok garibime gitti sonuçta kendi oyunu kendi modu hani ekstra bir şey yüklemiyorsun oyunun kendisinde olan bir şey fakat kullanılmıyor. Çok acayip iş. O kadar site içinden de harbiden bulunmuyor. Oyun dünyası içinde daha manasız anlam veremediğim bir durum olmamıştı. Güzelim özellik var, ama pasif vaziyette.

Tamam da yüzlerce sunucu binlerce oyuncu var 1 tane bile serverin olmaması çok garibime gitti sonuçta kendi oyunu kendi modu hani ekstra bir şey yüklemiyorsun oyunun kendisinde olan bir şey fakat kullanılmıyor. Çok acayip iş. O kadar site içinden de harbiden bulunmuyor. Oyun dünyası içinde daha manasız anlam veremediğim bir durum olmamıştı. Güzelim özellik var ama pasif vaziyette.

Artık oynayan yok hocam dolayısıyla server açmak için para vermiyor insanlar.