Efee123

Çalışkan
CS:GO'da hareket edince veya etrafa bakarken sılahın guzel duran bir hareketı vardı. Sılah sureklı hareketlıydı ve bir anda cevırdıgımızde daha rahat mouse akıyordu ama CS2'de sılahlar hareket ederken de etrafa bakarken de cok sabıt. Bunun da cok kotu durdugunu ve sankı Counter-Strike degılde bir CoD oyunu gıbı hıssettırıyor. Yıllardır oynuyorum ama o anlattıgım seyın tam adını bılmıyorum. Neden boyle bır bılgınız var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ohoo. O zaman CTRL basıp ilerlerken de öne düşme ihtimalimiz olsun. Kim bir hayatta çömelmiş şekilde bir yerden zıplayabilir, o kadar mesafe ilerleyebilir? Silah tutukluluğu yapmasını ve hızlı sıkınca arıza yapmasını filanca şeyleri de ekleyelim. Gerçekçi hissettirmiyorsa çok yönden gerçekçi hissettirmiyor.

Ohoo. O zaman CTRL basıp ilerlerken de öne düşme ihtimalimiz olsun. Kim bir hayatta çömelmiş şekilde bir yerden zıplayabilir, o kadar mesafe ilerleyebilir? Silah tutukluluğu yapmasını ve hızlı sıkınca arıza yapmasını filanca şeyleri de ekleyelim. Gerçekçi hissettirmiyorsa çok yönden gerçekçi hissettirmiyor.

Dostum sen demek istediğimi anlamadın ben silahın hareketinden bahasediyorum sadece global offensivedeki.

Dostum sen demek istediğimi anlamadın ben silahın hareketinden bahasediyorum sadece global offensivedeki.
Raw ınput'dan bahsediyorsun. CS2'de kaldırıldı o ve hala gelmedi. Eskiden bende Raw Input kullanarak oynardım hatta 6 sene falan o şekilde oynadım daha sonra CS2'de kaldırılınca mecbur alışmak zorunda kaldık.

Eğer silah sallanma animasyonunu bahsediyorsan da onun kaldırılma nedeni silah gölgelendirmelerinin ve ışıklandırmalarının ayarlanmasında yaşanan sıkıntılardan kaynaklıydı diye biliyorum.