1230 saat CS2, 1961 saat Valorant oynadım, bu sürelerle övünmüyorum ama yaptık bir hata işte. Bu süreler içinde en çok Valorant oynarken keyif aldım. Hiçbir zaman amacım try hard şekilde oynamak değildi. Valorant sürem Tam Gaz modu geldikten sonra çok arttı çünkü çerez gibi tık tık oynayıp geçiyordum. Kimse kasmıyordu, kimse laf söylemiyordu birbirine vs.
CS2 bozuk. Her gün oynuyorum ama uçarak kaçarak vuruşlar atabiliyorsunuz. O gün biri yere bakarak SSG ile HS attı bana. Hile mi diye izledim ama hile değildi. Ciddi manada bozuk. Ama oynatıyor kendini bir şekilde.
İkisi arasından CS2 derim, ancak genel bir seçim yapacak olsam benim gönlüm hala Rainbow Six Siege'den yana. Keşke Ubisoftun değil de başka bir firmanın oyunu olsaydı, çok daha iyi yönetilebilirdi...
CS 2 kat be kat daha iyi. Kernel seviyesinde çalışan anti cheat zorunluluğu yok. Başta 15 dolar verir sen zamanla ya da anında kat be kat fazlasını kazanırsın. Skin aldımı satıp geri parasını alma ihtimalin var. Düzenli yatırım yaparsan para bile kazanırsın. 10/10 oyun.