Bilerek, ceviride kaybolmus bir anlam vardir diye makalenin Ingilizce halini atmama ragmen mesajimi Turkce haline cevirdiginiz icin tesekkur ediyorum, buna cok ihtiyacim vardi.
Makalenin Ingilizce halinde cevabin devaminda soyle bir ifade bulunmakta:
Burada Valve'in bu makale yazildigindan beridir ne kadar bilgi ogrendigini bilmiyoruz. RTSS, enjeksiyon ile calisan bir program. Bir hile nasil oyuna bir .dll veya baska bir sey enjekte ediyorsa, RTSS de o yonune bakarsaniz ona benzer calisiyor.
Bu kisim zaten bir tik farkli bir konu. Adamlar alttaki kismi yazarak zaten soruya son noktayi koyuyor.
Bu kadar. Bu cumleden onceki belirtilen sebebe sert sekilde bir bag olsaydi zaten ''because of this'' gibi bir ifade eklerlerdi.
Bu komutu bolca teste sokan biri olarak konusuyorum. 10 mac attim. 5 maci ''Trusted'', 5 maci da ''Untrusted'' modda oynadim. RTSS acik bile degildi. O 5 ''Untrusted'' macta cok daha fazla hileye denk geldim. Tesaduf mu? Onun yargilamasi size kalmis.
Hala dedigimin arkasindayim.
Burada bu komutu gostermenize karsi bir karsitligim yok. Sadece VAC ban icin uyari koyup, Trust Factor'e olan etkisini belirtmemenizin yanlis oldugunu dusunmekteyim.