6447

Başarılı
İyi geceler haftalık drop ile böyle bir skin yakaladım pazar fiyatı 67+ 2 dolarlık rüyalar kabuslar kasası dropu aldım bu dropu almam normal mi kısacası 2 saatte 69 dolar kazandım ilk defa böyle büyük drop aldığım için soruyorum.

Dosya Ekleri

• Adsız.webp
    Adsız.webp
    1,3 MB · Görüntüleme: 411
  • Screenshot_1.webp
    Screenshot_1.webp
    6,7 KB · Görüntüleme: 247
  • 2.webp
    2.webp
    1,4 MB · Görüntüleme: 275
Son düzenleme:
İyi geceler haftalık drop ile böyle bir skin yakaladım pazar fiyatı 67[imath]+ 2[/imath] dolarlık rüyalar kabular kasası dropu aldım bu dropu almam normal mi kısacası 2 saatte 69 dolar kazandım ilk defa böyle büyük drop aldığım için soruyorum.
Normal hocam normal. Niye normal olmasinki? zaten amaç yüksek fiyatta skin düşürmek. Beleş skin yani 15 dolara yatırım edion işte. Hayırlı olsun parayı kırmışınız hocam :D

Normal hocam normal. Niye normal olmasinki? zaten amaç yüksek fiyatta skin düşürmek. Beleş skin yani 15 dolara yatırım edion işte. Hayırlı olsun parayı kırmışınız hocam :D
Çok nadir bir durum ama evet normal hocam. Hayırlı olsun.
teşekkürler satılır mı kalsın mı

Normal hocam normal. Niye normal olmasinki? Zaten amaç yüksek fiyatta skin düşürmek. Beleş skin yani 15 dolara yatırım edion işte. Hayırlı olsun parayı kırmışınız hocam :D

Gariban droplar aldığım için böyle drop gelince afalladım muhtemelen 1 sene falan daha böyl drop alamam.

Teşekkürler satılır mı kalsın mı?

Gariban droplar aldığım için böyle drop gelince afalladım muhtemelen 1 sene falan daha böyl drop alamam.

Skin fiyatları çok belirsiz ben olsam satardım ucuz ve istediğim bir skin alırdım genelde kasaların fiyatı sürekli artıyor ben 4 adet eldiven kasası düşürdüm yani gayet normal böyle droplar.

Bize de yılan kasası en fazla rüyalar veriyor.

Bunun hesap ile alakası olduğunu düşünüyorum arkadaşımda Prime olmasına rağmen hep en ucuz kasaları alıyor.

Kasadan düşmüyor skinin kasası yok.

Yeni skin ise mutlaka satın çünkü kasalardan çıktıkça fiyatı düşecektir.

Skin fiyatları çok belirsiz ben olsam satardım ucuz ve istediğim bir skin alırdım genelde kasaların fiyatı sürekli artıyor ben 4 adet eldiven kasası düşürdüm yani gayet normal böyle droplar.

Satmak gerçekten mantıklı mı nadir bir drop ise illa fiyatı artabilir mi?