İyi geceler haftalık drop ile böyle bir skin yakaladım pazar fiyatı 67+ 2 dolarlık rüyalar kabuslar kasası dropu aldım bu dropu almam normal mi kısacası 2 saatte 69 dolar kazandım ilk defa böyle büyük drop aldığım için soruyorum.
İyi geceler haftalık drop ile böyle bir skin yakaladım pazar fiyatı 67[imath]+ 2[/imath] dolarlık rüyalar kabular kasası dropu aldım bu dropu almam normal mi kısacası 2 saatte 69 dolar kazandım ilk defa böyle büyük drop aldığım için soruyorum.
Normal hocam normal. Niye normal olmasinki? zaten amaç yüksek fiyatta skin düşürmek. Beleş skin yani 15 dolara yatırım edion işte. Hayırlı olsun parayı kırmışınız hocam
Normal hocam normal. Niye normal olmasinki? zaten amaç yüksek fiyatta skin düşürmek. Beleş skin yani 15 dolara yatırım edion işte. Hayırlı olsun parayı kırmışınız hocam
Normal hocam normal. Niye normal olmasinki? Zaten amaç yüksek fiyatta skin düşürmek. Beleş skin yani 15 dolara yatırım edion işte. Hayırlı olsun parayı kırmışınız hocam
Skin fiyatları çok belirsiz ben olsam satardım ucuz ve istediğim bir skin alırdım genelde kasaların fiyatı sürekli artıyor ben 4 adet eldiven kasası düşürdüm yani gayet normal böyle droplar.
Skin fiyatları çok belirsiz ben olsam satardım ucuz ve istediğim bir skin alırdım genelde kasaların fiyatı sürekli artıyor ben 4 adet eldiven kasası düşürdüm yani gayet normal böyle droplar.