Çok iyiymiş bu. Seni kazana atıyorlar sonra kim kimi yerse gibi hayal etmiştim. Evet mutlaka faceit gireceğim aylık bir ödemesi var mış sanırım. Psikolojik danışmana vereceğim parayı buraya verebilirim.
Ödeme yok hocam, tamamen ücretsiz. Sadece ara sıra reklam çıkıyor, reklam çıkmaması için para ödüyorsunuz, o da size kalmış.

Mesela oyuncu Faceit platformunu bilmiyor orada asla oynamamış fakat yıllardır bu oyunu bireysel olarak oynuyor ve oyunda gerçekten çok iyi. Faceit leveli orada oynamadığı için yok bu yüzden müneccimsi bir yaklaşımla hile diyorlar. Doğru mu anladım :)
Sadece Faceit değil bahsettiğin gibi 3. parti siteler var steam profil linkini girip bakıyorlar bazı istatistikler gözüküyor.

Çok iyiymiş bu. Seni kazana atıyorlar sonra kim kimi yerse gibi hayal etmiştim. Evet mutlaka faceit gireceğim aylık bir ödemesi var mış sanırım. Psikolojik danışmana vereceğim parayı buraya verebilirim.
Bedava oynayabiliyorsun lakin hesap doğrulaması yapman gerekiyor. Onun için de bazı belgelerini ve fotoğrafını istiyor senden.

Ödeme yok hocam, tamamen ücretsiz. Sadece ara sıra reklam çıkıyor, reklam çıkmaması için para ödüyorsunuz, o da size kalmış.
Çağdışı kalmış arkadaşlarıma gruptan yazdım faceit gireceğiz diye paralı yazdılar. Ben engelleyeyim bunları en iyisi :)

Sadece Faceit değil bahsettiğin gibi 3. parti siteler var steam profil linkini girip bakıyorlar bazı istatistikler gözüküyor.

Bedava oynayabiliyorsun lakin hesap doğrulaması yapman gerekiyor. Onun için de bazı belgelerini ve fotoğrafını istiyor senden.
Hocam bilgi için teşekkürler. Bildiğiniz web siteleri var mı bakacağımız ?

Ücretsiz takılabilirsin ama Puan toplama konusunda sıkıntı çekersin. Puanlarla desen falan alıyorsun. Bide Premium almanın 3-4 avantajı daha var. Çok bir fiyatı yoktu en son.

Ben Faceit'e yıllar önce troll yapmak için girdim takımımız var (hala aktif takım). Onlar 8-9 level ben 5 levelim. Sonradan bir baktım 1 levele düşmüşüm artık ne kadar maç kaybettiysek. Doğal olarak iyi oynasam dahi kara leke gibi duruyor üzerimde.

Profil linkini kopyalayıp https:// dan sonra "w" koyup aratırsan seni cswatch sitesine yönlendirir. Orada oyuncunun istatistikleri, faceit leveli, hs oran ve aim durumu vs. bilgiler çıkıyor. İstatistiksel olarak ortalamasını çıkarıyor. Tabii ki bu olay aimbot, trigger falan hile ile oynayanlarda belli olur wallhack dediğimiz adam görme hilesi ile oynayanlarda bu istatistik pek etkili değil. Onunda hile olduğunu yaptığı timingler, her zaman doğru yere aim koymasından vs. anlayabilirsin.

https://steamcommunity.com/id/veyt_
Bu benim steam profil linkim.
linkin başına "w" koyduğum yere "w" koyarsanız sizi cswatch sitesine atar.
Böyle analiz yapabilirsiniz.
Profil linkini kopyalayıp https:// dan sonra "w" koyup aratırsan seni cswatch sitesine yönlendirir. Orada oyuncunun istatistikleri, faceit leveli, hs oran ve aim durumu vs. bilgiler çıkıyor. İstatistiksel olarak ortalamasını çıkarıyor. Tabii ki bu olay aimbot, trigger falan hile ile oynayanlarda belli olur wallhack dediğimiz adam görme hilesi ile oynayanlarda bu istatistik pek etkili değil. Onunda hile olduğunu yaptığı timingler, her zaman doğru yere aim koymasından vs. anlayabilirsin.
İşte bu ya aradığım buydu ne kadar da basitmiş. Şimdi cs'de trafik polisi olacağım. Çok teşekkür ederim süpersiniz.