Counter-Strike 2'nin VAC Live adlı canlı hile tespitine güncelleme geldi ve çalışıyor!

1577

Uzman
Makaleler
2

İnsanlar VAC Live'ın çalıştığı klipleri Twitter'da paylaşıyor ve aktif olarak çalıştığını belirtiyorlar. Son güncelleme de VAC Live ile ilgili bir yazı yok ama gizli bir güncelleme gelmiş gibi duruyor. Umarım böyle çalışmaya devam eder.

Son düzenleyen: Moderatör:
Klasik gaz alma haberi. Bu oyunda hile asla bitmez bitirmek istemezler.
Hileler her türlü ve her yerde olacak zaten. Hile üretenler bunu da bypasslemesini bulacaklar. Tıpkı Valorant'ta buldukları gibi. Tek bir sefer de, bir işlemle bitirmek zaten imkansız. Senin amacın oldukça azaltmak olmalı. Biraz ağlamak yerine adamların çabasına saygı gösterin, yapması kolaysa siz yapın.

Arkadaşımızın kendince haklı sebepleri var.

Valve, yıllardır bu sorunu tabiri caizse 'görmezden' geldi ve insanlar haklı olarak tepki gösteriyorlar.

Umarım bu sorunu gerçekten çözerler.

İş artık çığırından çıktı, insanlar konsol (CS 2 konsolundan bahsediyorum) üzerinden bile hile açmaya başladılar.

Hayırlısı olsun.

Not: İkinize de hak veriyorum.

Son düzenleme:
Konsolların günümüzde en çok sattıran noktası Rainbow Six: Siege, Apex Legends ve Warzone gibi oyunlarda direkt görüş ve vuruş avantajı veren hilelere engel olması. Gene Xim, Cronus gibi klavye ve fare desteği sağlayan yasak aksesuarlar dışında pek bir sorunu yok ve zaten bunları da tespit edildiği anda kalıcı yasaklıyorlar. Hem cihazlarını hem de ev internetini.

Bu konuda size katılıyorum.

Ama bu PC'de zor.

Örneğin: Battlefield 2042 ile gelen EA Anti-Cheat, Pasifik bölgelerinde çok etkisinin olmadığı iddia ediliyor. Ben, EU'da herhangi bir hile karşılaşmadım ama Pasifikte durumların farklı olduğu iddia ediliyor.

Şuraya bir düzeltme yapayım: "İş artık çığırından çıktı, insanlar konsol (CS 2 konsolundan bahsediyorum) üzerinden bile hile açmaya başladılar." Burası kafa karışıklığına mahal verebilir diye düzelttim.

Gizli güncelleme falan değil, bu beta bitiminden 2 hafta sonra benim maçım iptal edilmişti. Yanlış anlamayın, sitemim size gibi oldu ama sinirim Valve'e. Öküz gibi belli edilince böyle şans eseri iptal ediliyor maçlar.

Klasik gaz alma haberi. Bu oyunda hile asla bitmez bitirmek istemezler.

Hocam hangi oyunda hile bitti ki?

Nedense dünden beri herkes sanki son bug fix ile geldi gibi davranıyor. Bende o kadar büyük hesaplar onaylıyor diye düşünüp haber yazayım dedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…