Gizli güncelleme falan değil, bu beta bitiminden 2 hafta sonra benim maçım iptal edilmişti. Yanlış anlamayın, sitemim size gibi oldu ama sinirim Valve'e. Öküz gibi belli edilince böyle şans eseri iptal ediliyor maçlar.

Hocam hangi oyunda hile bitti ki?
Daha birkaç gün önce arkadaşımın maçın da adam 'telekill, bunny, aimbot' vb. Allah ne verdiyse açtı ama oyun için de herhangi bir ceza aldığına şahit olmadım.

Sanırım, sistem hala daha tam randımanlı çalışmıyor.

2 gün sonra aşarlar. Valve, hile konusunda çok kötü...
Ben şunu anlamıyorum: Valve zaten Riot'dan kat kat büyük bir firma. Neden onların anti-hile ekibinden adam dahil etmiyorlar ekiplerine? Hatta onu geçtim, FACEIT'in elemanlarını geçici olarak ekibe dahil edip FACEIT'in anti-hilesini entegre etsinler.

Bunu önceden yapsalardı zamanında kaç binlik itemli hesabım gitti ilki hile yokken gitti diğeri ise mübarek hep hile denk ve troll ruslar gelerek ergenler yüzünden gitmişti.

Düzelmez aga eskiden favori oyunum olan CS artık sadece haftalık drop toplama işe yarıyor sadece bu hileler, kötü takım arkadaşı eşleşmesi, gibi faktörlerden dolayı oyunu saldım. Bütün skinlerimi satıp birikitiriyorum.

CS:GO gittiğinden beri oyunu aşırı oynayasım gelmiyor.

CS:GO 🫡