Counter-Strike 2'nin VAC Live adlı canlı hile tespitine güncelleme geldi ve çalışıyor!

Daha birkaç gün önce arkadaşımın maçın da adam 'telekill, bunny, aimbot' vb. Allah ne verdiyse açtı ama oyun için de herhangi bir ceza aldığına şahit olmadım.

Sanırım, sistem hala daha tam randımanlı çalışmıyor.

Daha tam olarak çalışmıyor, beta süreci gibi düşünün. Haberi görüpte hile bitti diye gaza gelmeyin.

2 gün sonra aşarlar. Valve, hile konusunda çok kötü...
Ben şunu anlamıyorum: Valve zaten Riot'dan kat kat büyük bir firma. Neden onların anti-hile ekibinden adam dahil etmiyorlar ekiplerine? Hatta onu geçtim, FACEIT'in elemanlarını geçici olarak ekibe dahil edip FACEIT'in anti-hilesini entegre etsinler.

İfadeler: 62
Normal CSGO da aim'im iyi di CS 2 de ise aim kaydı toparlanmıyor.

Ben itemlerimi sattım yedim çoktan ha gene aldım bakalım gene gelirse gene satıcam.

Bunu önceden yapsalardı zamanında kaç binlik itemli hesabım gitti ilki hile yokken gitti diğeri ise mübarek hep hile denk ve troll ruslar gelerek ergenler yüzünden gitmişti.

Tam olarak çalıştığında hilelerin önünü kesebilecekse ne güzel.

Düzelmez aga eskiden favori oyunum olan CS artık sadece haftalık drop toplama işe yarıyor sadece bu hileler, kötü takım arkadaşı eşleşmesi, gibi faktörlerden dolayı oyunu saldım. Bütün skinlerimi satıp birikitiriyorum.

CS:GO gittiğinden beri oyunu aşırı oynayasım gelmiyor.

CS:GO

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…