Merhaba. Şu sıralar eski bilgisayarımın üzerinde çılgınlık yapmak için eskiden internet kafelerde oynadığım Counter Strike Beta sürümünü arıyorum. Kaynakları araştırdığıma göre Beta sürümü 3.1 ile 6.1'e kadarmış fakat nereden indireceğimi bilmiyorum. Öncelerde indirmek için bir sitesi vardı fakat site çok eski ve linkleri bozuk.
A repository containing most of the known versions of Counter-Strike pre-1.6, already extracted and ready for Windows & Linux. - Ch0wW/counterstrike-betas
A repository containing most of the known versions of Counter-Strike pre-1.6, already extracted and ready for Windows & Linux. - Ch0wW/counterstrike-betas
İndirdikten sonra internetten Half life 1'in eski sürümünü (1.0.16) indirdim. Sonrada oyunu half life klasörüne attım. Sonrada HLDS'yi indirdiğim Counter strike'ın dosyasına attım ve HLDS'yi de çalıştırarak oyunu çalıştırdım.
biraz geç oldu ama topluluğu tekrar aktif ettik. counter strike beta 5 online oynuyoruz. reklam olmaması için web site linki paylaşmıyorum ama youtubede falan videolarım var hertürlü ulaşabilirsin