Batinux

Uzman
Bir zamanlar CS Legacy diye bir oyun çıkacaktı. Ama erken erişim tarihi 2025 olmasına rağmen çıkmadı. Ben de uzun süre kullandığım modu hem siz oynayın hem de modumu test etmeniz için buraya atıyorum. CS 1.6'yı CS 2'ye benzetmeye çalıştım. Hem bence güzel bir şey çıktı. Çünkü CS 2'yi sistem özelliklerinden dolayı oynayamayanlar bunu oynayıp biraz da olsa grafik görebilecekler. Hem de daha iyi bir CS 1.6 deneyimine sahip olacaklar. Modun linkini ve ekran görüntülerini buraya atıyorum. Hepinize iyi oyunlar.

CS Legacy İNDİRME LİNKİ: İNDİR
VirusTotal: VİRUSTOTAL

Oyundangoruntu (1).webp

Oyundangoruntu (2).webp

Oyundangoruntu (3).webp

Oyundangoruntu (4).webp

Dosya Ekleri

• Oyundangoruntu (3).webp
    Oyundangoruntu (3).webp
    1,5 MB · Görüntüleme: 73
Son düzenleyen: Moderatör:
Yalnız güzel duruyor, modu siz yaptıysanız emeğinize sağlık.
Teşekkürler. Bütün modlar bana ait değil. Bazıları kendi modladığım modeller.

Benim sistem biraz eski de oyunda bu modu yüklesem kasar mı acaba? Bu arada başka CS2 haritaları da var mı modda?
Okullarda olan Etahtalarda testini gerçekleştirdik. DUST 2'de sabit 150 FPS alıyor içiniz rahat olsun.

Benim sistem biraz eski de oyunda bu modu yüklesem kasar mı acaba? Bu arada başka CS2 haritaları da var mı modda?
CS2 haritalarından mirage ve DUST 2 yenilenmiş olarak var.

Sunucu kurup arkadaşlarımızla oynayabiliyor muyuz?
Emeğinize sağlık.
Evet oynayabilirsiniz. Fakat sunucunun haritası Clientteki haritayla aynı olması lazım. Onun dışında sunuculara girip oynayabilirsiniz.

Bu tür CS 1.6 modlarındaki spray paternleri rezalet üstü oluyor, CS 1.6'daki spray paterni CS'dekinden bile daha güzel.