Telefondayım, tam bakamadım. Aynı linkleri koyduysam kusura bakmayın.
Detaylar
Kim cevapladı?Kaç yıllık oyunlar ama, hala oynanırlar. Alın oynayın. TR serverları sayesinde 5 pingle falan oynarsınız.
Keşke CS:GO hala oynanılabilir olsa.
Keşke CS:GO hala oynanılabilir olsa.
Offline olarak oynanabilir. Steam'de CS2'nin ayarlarına girip betalar bölümünden "csgo_legacy" yazanı seçip güncellemeyi yapın.
GRL
Uzman
%80 indirim bile az geliyor nasıl bir duruma sahipsem.
Bu duruma düşürenler utansın.
Dolarlı Steam'i bir türlü sevemedim.
Neyse, yarın simit ayran almasam parayı karta atıp bunu alırım.Bu duruma düşürenler utansın.
Dolarlı Steam'i bir türlü sevemedim.
CS:GO oynamanın Steam harici yöntemi var.
Techolay Sosyal kurallarına göre bir oyunu satın almak mümkün değilse, o oyun için korsana izin veriliyor.
Ben CS:GO'yu 7Launcher ile oynuyorum. Kendim kullanırken güvenlik konusunda sıkıntı yaşamasam da başkasına tavsiye edemem. Sadece bilinçliler kullansın.
Son düzenleme:
CentrumBoss
Yetkin
Eğer satın almak mümkün değilse korsana izin var diye biliyorum, yanlışsam düzeltin.CS:GO oynamanın Steam harici yöntemi var. Ama anlatırsam uçururlar. (Korsan)
termalmacun 1
Başarılı
Bayağıdır istiyordum pahalı diye almamıştım, çok iyi oldu. Teşekkürler.
Son düzenleyen: Moderatör:
CS:GO oynamanın Steam harici yöntemi var.
Techolay Sosyal kurallarına göre bir oyunu satın almak mümkün değilse, o oyun için korsana izin veriliyor.
Ben CS:GO'yu 7Launcher ile oynuyorum. Kendim kullanırken güvenlik konusunda sıkıntı yaşamasam da başkasına tavsiye edemem. Sadece bilinçliler kullansın.
Halen sunucular var, buna güvenmeyen internetten IP adresi bulup sunucuya katılabilir.
Yeni konular
-
-
i5-12400F, Thermalright Assassin Spirit 120 V2 Plus ile 73 derece normal mi?
- berkayaktas823
-
-
-
-
-
-
-