Çok önemli bir şey değil ama şöyle lacivert olsa veya başka bir renk daha iyi olurdu.
Detaylar
Kim cevapladı?Çok çocuksu bir tema bence.
- Makaleler
- 24
Zaten oyle bir rengin olmasi soz konusu degil degisim yapilmasi halinde. Daha sade ve tek renk secerler.
Yok onu anladım ama gene de fikrimi belirtmek istedimZaten oyle bir rengin olmasi soz konusu degil degisim yapilmasi halinde. Daha sade ve tek renk secerler.
Farklı, eğlenceli; dikkat çeker işte. Çocuksu olarak düşünmemiştim. Soft renk geçişlerini severim
- Makaleler
- 7
Project Techorium ile kendi kullanıcı temanı yapabilirsin. GitHub'da son sürüm var.
Techolay için GIF ve Daha Fazlası: Project Techorium
NOT: Bu bir tarayıcı eklentisidir, altta verilen tarayıcılarda çalışır. NOT: Sürprizbozanları okuyunuz. Evet, o eklenti yapan Mario'yu hatırlıyor musunuz? Herhalde hayır ama o benim. 2024 öncesi Project TechnOSpat ve Project Quettapat'tan sonra üçlemeyi bitirecek eklenti artık burada. Evet...techolay.net
Son sürüm:
![]()
GitHub - StereoLuigi99/Project-Techorium: Techolay Sosyal'in muhteşem eklentisi.
Techolay Sosyal'in muhteşem eklentisi. Contribute to StereoLuigi99/Project-Techorium development by creating an account on GitHub.github.com
@alperen
HDDKullanıyorum
Üstün
Şu hali gayet güzel böyle kalmalı.
- Makaleler
- 43
Bence şu anki hali gayet güzel. Yeşil yaparsak Technopat'a çok benzeriz gibime geliyor. Orada da yeşil.
Çözüm açık temada mavi olmalı çünkü Techolay'ın ana rengi mavi. Techolay'ın çözümleri de mavi olur. Gereği yok ama +
Yeni konular
-
Elektronik ASUS ROG Pelta kablosuz gaming kulaklık 4.263 TL
- RapidLemming955
-
-
-
-
-
-
Elektronik Colorful CVN X870 Ark Frozen Wi-Fi V14 - 10.999 TL
- Niccolo Machiavelli