Çok önemli bir şey değil ama şöyle lacivert olsa veya başka bir renk daha iyi olurdu.
Detaylar
Kim cevapladı?Yeşil değil mi güncel rengi? Yeşil bence iyi, kalabilir. Çözüm havasını en iyi o veriyor bence.
Ben siyah temadayım ama göremiyorum.Yeşil değil mi güncel rengi? Yeşil bence iyi, kalabilir. Çözüm havasını en iyi o veriyor bence.
@Enes3078
Son düzenleme:
Rengarenk olsun, dikkat çeker.
Cranxiel
Yetkin
- Makaleler
- 5
Nedense bu çok hoşuma gitti güzel olur muş.Rengarenk olsun, dikkat çeker.
Eki Görüntüle 59215
Buna nedense ben de katılıyorum, artıladım.
- Makaleler
- 24
Cozum ile Cozuldu ekinin renkleri farkli olmali bence. Ikisi de ayni renkte, kafa karisitirici olabiliyor.
- Makaleler
- 7
Project Techorium ile kendi kullanıcı temanı yapabilirsin. GitHub'da son sürüm var.Çok önemli bir şey değil ama şöyle lacivert olsa veya başka bir renk daha iyi olurdu.
Techolay için GIF ve Daha Fazlası: Project Techorium
NOT: Bu bir tarayıcı eklentisidir, altta verilen tarayıcılarda çalışır. NOT: Sürprizbozanları okuyunuz. Evet, o eklenti yapan Mario'yu hatırlıyor musunuz? Herhalde hayır ama o benim. 2024 öncesi Project TechnOSpat ve Project Quettapat'tan sonra üçlemeyi bitirecek eklenti artık burada. Evet...
Son sürüm:
GitHub - StereoLuigi99/Project-Techorium: Techolay Sosyal'in muhteşem eklentisi.
Techolay Sosyal'in muhteşem eklentisi. Contribute to StereoLuigi99/Project-Techorium development by creating an account on GitHub.
Evet.Cozum ile Cozuldu ekinin renkleri farkli olmali bence. Ikisi de ayni renkte, kafa karisitirici olabiliyor.
Helal olsun, Recep abi seni grafik tasarımcı olarak işe alsın.