noby

Uzman
Sıvı soğutmayı kasaya sığdırabilmek için CPU güç kablolarını bu şekilde konumlandırmak zorunda kaldım. Aksi halde Sıvı soğutma radyatörü kasaya girmiyor. Bu kabloların bu şekilde durması uzun vadede herhangi bir problem yaratır mı?

Kasa: BitFenix Ceto Premium

1758454304868.webp

Sıvı soğutmayı kasaya sığdırabilmek için CPU güç kablolarını bu şekilde konumlandırmak zorunda kaldım. Aksi halde Sıvı soğutma radyatörü kasaya girmiyor. Bu kabloların bu şekilde durması uzun vadede herhangi bir problem yaratır mı?

Kasa: BitFenix Ceto Premium

Eki Görüntüle 186738

Pek sıkıntı olmaz fakat sürekli olarak çok bükmemeye çalışın yoksa kabloyu kırabilirsiniz. Temassızlık yaşanmasın sonra.

Sıvı soğutmayı kasaya sığdırabilmek için CPU güç kablolarını bu şekilde konumlandırmak zorunda kaldım. Aksi halde sıvı soğutma radyatörü kasaya girmiyor. Bu kabloların bu şekilde durması uzun vadede herhangi bir problem yaratır mı?

kasa: BitFenix ceto premium.

Eki Görüntüle 186738

Aynı sorunu bende yaşadım fan takarken bayağı bir büktüm bir sıkıntı yaratmıyor.

3 gün önce anakart değişimi yaptım. 3 gündür kullanıyorum. CPU'yu %100'de çok fazla kullandım bi sorun yaşamadım. Daha da bir problem çıkmaz heralde.