Benzer konular
- Soru
Yok hocam hani setup kısmı geliyor ya ondan bahsediyorum.Crack oyun yüklemekten kastın aşırı sıkıştırılmış dosyaları açmak ise evet, aşırı sıkıştırılmış dosya açmak işlemci gücü gerektirir. Yani olayın Crack oyunla doğrudan bir bağı yok.
Aşırı sıkıştırılmış başka bir içerik de işlemciye yük bindirir. İşte bu yüzden zayıf bir işlemci ile 4K video oynatamazsın çünkü o esnada aşırı sıkıştırılmış (bkz. encode) dosyalar çözümlenmektedir (bkz. decode).
O dediğin yani setupdan mı bahsediyorsun?Sıkıştırılmış dosyalarıyla kuruyorsanız evet işlemciye bağlı. Zaten bu bilinen bir şey.
Tamam Recep abi de bundan bahsediyor zaten. Senin Crack'li diye kurduğun Setup zaten sıkıştırılmış dosyaların ayıklanmasından ibaret.Yok hocam hani setup kısmı geliyor ya ondan bahsediyorum.
Setup ama hangi grup tarafından hazırlanmış? Sıkıştırılmamış dosyalarla hazırlanıp setup dosyasıyla sunanlar da var
Tamam Recep abi de bundan bahsediyor zaten. Senin Crack'li diye kurduğun Setup zaten sıkıştırılmış dosyaların ayıklanmasından ibaret.
Pentium işlemciyle 120GB sıkıştırılmış dosyayı açmıştım. Tam bir ölümdü.
Yukarıda ne kadar sürdüğümü söyledim GTA 5 de zaten 120 GB senin ki kaç saatte yüklendi.