Crack oyun yüklemekten kastın aşırı sıkıştırılmış dosyaları açmak ise evet, aşırı sıkıştırılmış dosya açmak işlemci gücü gerektirir. Yani olayın Crack oyunla doğrudan bir bağı yok.

Aşırı sıkıştırılmış başka bir içerik de işlemciye yük bindirir. İşte bu yüzden zayıf bir işlemci ile 4K video oynatamazsın çünkü o esnada aşırı sıkıştırılmış (bkz. encode) dosyalar çözümlenmektedir (bkz. decode).

Crack oyun yüklemekten kastın aşırı sıkıştırılmış dosyaları açmak ise evet, aşırı sıkıştırılmış dosya açmak işlemci gücü gerektirir. Yani olayın Crack oyunla doğrudan bir bağı yok.

Aşırı sıkıştırılmış başka bir içerik de işlemciye yük bindirir. İşte bu yüzden zayıf bir işlemci ile 4K video oynatamazsın çünkü o esnada aşırı sıkıştırılmış (bkz. encode) dosyalar çözümlenmektedir (bkz. decode).
Yok hocam hani setup kısmı geliyor ya ondan bahsediyorum.

Sıkıştırılmış dosyalarıyla kuruyorsanız evet işlemciye bağlı. Zaten bu bilinen bir şey.
O dediğin yani setupdan mı bahsediyorsun?

Setup ama hangi grup tarafından hazırlanmış? Sıkıştırılmamış dosyalarla hazırlanıp setup dosyasıyla sunanlar da var

Bilmiyorum ama 3 bilgisayarda aynı yerden GTA 5 indirdim boyutu her şeyi aynı Intel Core i5 2450M işlemcili HP bilgisayarda 9 saat 25 dakika da Intel Core i5 6200U işlemcili Casper bilgisayarda 4 saat 40 dakika da Intel Core i7 8750H işlemcili ASUS bilgisayarda 1 saat 40 dakika da setup tamamlandı.

Tamam Recep abi de bundan bahsediyor zaten. Senin Crack'li diye kurduğun Setup zaten sıkıştırılmış dosyaların ayıklanmasından ibaret.

Tamam ben çünkü hard diskin okuma yazma hızını bağlı biliyordum çünkü diske yükleniyor ya.

Son düzenleyen: Moderatör: