Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız, Mercedes kullanmak yerine tosbağaya binmek gibi... Web sitelerini düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi' zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Öyle bir şey yok diyorum bende zaten. Sen şifreni değiştikten sonra adam maili girer, şifre yanlış çıkar, vazgeçip hesaptan çıkar. Yani hesaba girmenin yolu yok diyorum. Virüs bulaşmadı, 2AD var nasıl çalınıyor hesabın?
Çok eskiden CraftRise'da miner olduğunu duymuştum yeni bilgisayarımda azıcık PvP atayım dedim 1 saat oynayıp sildim (appdata dahil) merak ettim acaba virüs mü?
Sen virüs falan yemediğine emin misin? Veya 2ad falan mı koymuyorsun hesabına. Çalınan tek şey e-posta adresleri ve şifreler çünkü. Sadece değiştirsen yeter yani. Bence veri sızıntısından daha büyük sorunların var.
Doğru söylüyor, bu kadar hesaplarına düşkün bir kişi mutlaka 2AD koyardı diye düşünüyorum. Bilhassa ne olur ne olmaz diye her hesabımda da 2AD bulunuyor. Muhtemelen arkadaş RAT yemiş suçu da CraftRise'de buluyor yoksa benim mail adresim şu an olmazdı. Giriş denemeleri yaşandı mı diye soracaksanız, evet sızıntıdan sonra deneme girişimleri oldu ama 2AD olduğu için giremediler.
Çok eskiden CraftRise'da miner olduğunu duymuştum yeni bilgisayarımda azıcık PvP atayım dedim 1 saat oynayıp sildim (appdata dahil) merak ettim acaba virüs mü?