Furknzzz
Uzman
Bir gün Bedwars adlı minigame i oynamak için CraftRise'a girdim. 4 maç attım soloda ve 2 maçta rezil ötesi şeyler yaşandı. İlk maç normal geçti bir tane makro vardı kazandım maçi 2. ve 3. maç nefret ettim sunucudan.2. maçta bir tane değil 3 tane hile vardı ve team yapıyolardı. Ve reportlamama rağmen ban bile yemediler.3.maçta makro ve hile yoktu bir anda oyun dondu ve oyuyna tekrar girdim oyun yeni başladığından dolayı /rejoin komudu ile yeniden katılımak istedim anladımmı herifin biri DDoS atıp herkesi crash le miş ve bütün kill ve yatakları o kırmış gibi oldu ve 1 maçta 2 level atladı. Bir de ben Minecraft'ın orijinalini satın almıştım dedim ki satın aldığım hesapla gireyim boşuna skine para harca mıyım (öğrenciyim).sonra pelerin almıştım ve lonca pelerinini görmek için cape kısmından sıfırla ya bastım ve skinim gitti. Geride gelmiyor. Bir de 2 yıl önce CraftRise hacklenminşti bütün veriler sızdırılmıştı. Buradan olmayan CraftRise yetkililerne sesleniyorum paramın iadesini bu sorunların çözülmesini diliyorum.