Deniz744 Başarılı Katılım 18 Aralık 2024 Mesajlar 1.233 Çözümler 5 Beğeniler 698 22 Nisan 2025 #11 er3n dedi: Eki Görüntüle 142831 Şok oldum desem yalan olur zaten e-postamda önemli bir bilgim yok tek olduğum için açıkçası şaşırdım deniz hocam bilgi için teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Rica ederim, ne demek. Yine de şifrenizi değiştirin, hackerlar sadece gmailinize değil o Gmail'e bağlı olan her şeyi görebiliyor. Ciddi manada her şeyi. Harcamalarınız, Steam'iniz, Supercell hesabınız, TikTok hesabınız vs.
er3n dedi: Eki Görüntüle 142831 Şok oldum desem yalan olur zaten e-postamda önemli bir bilgim yok tek olduğum için açıkçası şaşırdım deniz hocam bilgi için teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Rica ederim, ne demek. Yine de şifrenizi değiştirin, hackerlar sadece gmailinize değil o Gmail'e bağlı olan her şeyi görebiliyor. Ciddi manada her şeyi. Harcamalarınız, Steam'iniz, Supercell hesabınız, TikTok hesabınız vs.
2 20571 Becerikli Katılım 13 Nisan 2025 Mesajlar 502 Çözümler 1 Beğeniler 61 25 Nisan 2025 #12 Buradan konu açmak bir şey kazandırmaz. Craftrisenin sitesinde destek bölümü var.