Detaylar
Kim cevapladı?CraftRise berbat ötesi, Hypixel varken yüzüne bakılmaz.
Hocam nedenini de söylerseniz daha açıklayıcı olur.
6. Sınıftayken deli gibi Survival ve Bedwars oynardım, Survival modunda o kadar iyiydim ki tanımayan yoktu.Arkadaşlar sabit 30-35 Mbps alıyorum bazıları Hypixel'i çok övüyor fakat VPN kullanmıyorum. Sizce CraftRise oynanır mı veya onun yerine ne önerirsiniz?
Aradan 4-5 sene geçti bir ara bir grubun beni discord grubuna çekip 7 kişi sövdüklerini unutamıyorum
Kitle olarak berbat ama sarıyordu o zamanlar çok.
6. Sınıftayken deli gibi Survival ve Bedwars oynardım, Survival modunda o kadar iyiydim ki tanımayan yoktu.
Aradan 4-5 sene geçti bir ara bir grubun beni Discord grubuna çekip 7 kişi sövdüklerini unutamıyorum
Kitle olarak berbat ama sarıyordu o zamanlar çok.
Evet kitle konusunda haklısınız sesliden sövüyorlar ve ban yemiyorlar.
eyre
Yetkin
Hocam nedenini de söylerseniz daha açıklayıcı olur.
Haritaları Hypixel'den kopya, makrolar ve hileler dolu. Kitlesi zaten ayrı kafa ailevi, dini ve milli değerlere herhangi bir saygı yok. Hypixel multiplayer Minecraft'ın hası denebilir.
Haritaları Hypixel'den kopya, makrolar ve hileler dolu. Kitlesi zaten ayrı kafa ailevi, dini ve milli değerlere herhangi bir saygı yok.
Cidden haklısınız peki Hypixel oynasam VPN kurmadan zevk verir mi?
eyre
Yetkin
Cidden haklısınız, peki Hypixel oynasam VPN kurmadan zevk verir mi?
Ben VPN olmadan sorunsuz oynuyordum, benim oyunumu hiç etkilemiyordu diyebilirim.
Ben VPN olmadan sorunsuz oynuyordum, benim oyunumu hiç etkilemiyordu diyebilirim.
Ben 35 Mbps ile oynuyorum CraftRise'yi. Hocam peki CraftRise'de the bridge de falan 70-12 FPS alıyorum Hypixel'de değişir mi?
- Makaleler
- 6
Oyunun %95'i makro, bunu önceden bilin. Bunun dışında kitlesi rezalet, adam gibi oyuncuların olduğu bir sunucu değil. Bir de bilgilendirme için söyleyeyim tüm bunlara rağmen oynamayı düşünürseniz bir ara Craftrise verileri çalınmıştı. Dolayısıyla kişisel bilgilerinizi ve gerçek e-mail hesabınızı girmenizi önermem kayıt olurken.