Detaylar
Kim cevapladı?İlk Custom ROM deneyimim olacak. Hayırlı uğurlu olsun. Sizler ne düşünüyorsunuz?
İyi olmuş hayırlı olsun diyelim, İleride Custom ROM'lar ölecek çok belli hadi hayırlısı.
Hocam daha önce LineageOS kullanmıştım ama bankacılık uygulaması kullanmamıştım. Bankacılık uygulamaları sorunsuz çalışıyor mu?İlk Custom ROM deneyimim olacak. Hayırlı uğurlu olsun. Sizler ne düşünüyorsunuz?
Kusursuz şekilde giriş yaptım. Sorun yaşamadım.Hocam daha önce LineageOS kullanmıştım ama bankacılık uygulaması kullanmamıştım. Bankacılık uygulamaları sorunsuz çalışıyor mu?
Hangisinde hocam, bende en az 8 banka var. Spesifik olarak sorun yaşayanlar var mış sanırım mesela Ziraat'ta sorun yaşayıp, Finansbank'ta yaşamayanlar var mış.
Hocam daha önce LineageOS kullanmıştım ama bankacılık uygulaması kullanmamıştım. Bankacılık uygulamaları sorunsuz çalışıyor mu?
Öncelikle mümkünse Magisk yerine KernelSU kullanın (Değilse MagiskHide + Shizuku) ve Play integrity için Geçerli bir keybox kullanın.
Hocam, valla bu CustomOS işlerden hiç anlamıyorum. Sadece denemek amacıyla bir kez LineageOS kurdum. Telefonum Samsung Galaxy S6'ydı. İlk birkaç hafta sorunsuz çalıştı, sonrasında telefon kilitlendi, hiçbir tepki vermedi ve hard brick oldu. Hala rafta duruyor. Bankacılık dışında bir endişem yok telefonum şuanda A73 ona CustomOS kurmak istiyorum.Öncelikle mümkünse Magisk yerine KernelSU kullanın (Değilse MagiskHide + Shizuku) ve Play integrity için Geçerli bir keybox kullanın.
Hocam bu keybox mantığı nedir nasıl uygulanıyor birde keybox nasıl bulurum?Öncelikle mümkünse Magisk yerine KernelSU kullanın (Değilse MagiskHide + Shizuku) ve Play integrity için Geçerli bir keybox kullanın.
erdym
Üstün
Hangisinde hocam, bende en az 8 banka var. Spesifik olarak sorun yaşayanlar var mış sanırım mesela Ziraat'ta sorun yaşayıp, Finansbank'ta yaşamayanlar var mış.![]()
Onlarda Magisk modülleri ile o sorun çözülebiliyor hocam.
MrSecurity
Başarılı
Gerçekten güzel bir rom kısa zaman önce bende geçtim resmi olarak destekliyorsa telefon kurması çok basitmiş.
Yeni konular
-
-
X870e Aorus Pro X3D Ice model anakartta RAM XMP1 profili açılmıyor
- Teknopatici
-
-
-
-
-
-
-