25457 Uzman Katılım 11 Ağustos 2025 Mesajlar 1.969 Makaleler 2 Çözümler 9 Beğeniler 1.321 Yer İstanbul Bugün 12:44 #1 Yeni aldığım filamentle baskı yaparken bu hatayla karşılaştım, makarayı kontrol ettim sıkışık değil. Neden olabilir?
Yeni aldığım filamentle baskı yaparken bu hatayla karşılaştım, makarayı kontrol ettim sıkışık değil. Neden olabilir?
Çözüm erdym Bugün 13:14 25457 dedi: Yeni aldığım filamentle baskı yaparken bu hatayla karşılaştım, makarayı kontrol ettim sıkışık değil. Neden olabilir? Genişletmek için tıkla... Ekstrüder tıkanmış olabilir.
25457 dedi: Yeni aldığım filamentle baskı yaparken bu hatayla karşılaştım, makarayı kontrol ettim sıkışık değil. Neden olabilir? Genişletmek için tıkla... Ekstrüder tıkanmış olabilir.
erdym Üstün Katılım 15 Ağustos 2024 Mesajlar 4.527 Makaleler 2 Çözümler 43 Beğeniler 4.115 Yer İstanbul Bugün 13:14 #2 25457 dedi: Yeni aldığım filamentle baskı yaparken bu hatayla karşılaştım, makarayı kontrol ettim sıkışık değil. Neden olabilir? Genişletmek için tıkla... Ekstrüder tıkanmış olabilir. Artı 0 Eksi Çözüm
25457 dedi: Yeni aldığım filamentle baskı yaparken bu hatayla karşılaştım, makarayı kontrol ettim sıkışık değil. Neden olabilir? Genişletmek için tıkla... Ekstrüder tıkanmış olabilir.