Drwenski

Uzman
Herkese merhaba. Klavyeden hiç anlamamakla birlikte yanlış bir şey söylersem affola. Ben şu hepimizin internette gördüğü ve sanırsam "creamy" olarak bahsedilen klavyelerden almak istiyorum. Fiyat olarak sıkıntım yok fakat klavye için aşırı fazla para bayılmak istemiyorum. Bilgim olmadığı için önerilerinizi bekliyorum. Boyutu benim için sorun değil hepsini kullanabilirim.

Galiba Mekanik klavyelerden bahsediyorsunuz. Kendimde kullandığım Akko 5075b Plus modelini önerebilirim.
Şu tarz youtube.com bir ses istiyorum hocam çok hoşuma gidiyor.

Galiba Mekanik klavyelerden bahsediyorsunuz. Kendimde kullandığım Akko 5075b Plus modelini önerebilirim.
Akakçe gibi sitelerde farklı çeşitleri var hocam hangisini önerirsiniz? Başka daha uygun öneriniz var mı? Fiyatları hakkında bilgim yok ama 2-2.5k olarak düşünüyorum.

Şu tarz youtube.com bir ses istiyorum hocam çok hoşuma gidiyor.

Akakçe gibi sitelerde farklı çeşitleri var hocam hangisini önerirsiniz? Başka daha uygun öneriniz var mı? Fiyatları hakkında bilgim yok ama 2-2.5k olarak düşünüyorum.
Böyle bir sesi Switch farklılığı belirler. Detaylı bilgi sahibi değilim lakin bir klavyeyi beğendiğiniz de marka ve model bilgilerini yazıp review şeklinde YouTube'da aratabilirsiniz.

Linkteki ürün güzeldir. İncelemelere bakabilirsiniz. Kablosuz olması da güzel bir özellik. Dediğiniz ses tofu switchlerde bulunmaktadır.
Teşekkürler hocam araştıracağım.

Linkteki ürün güzeldir. İncelemelere bakabilirsiniz. Kablosuz olması da güzel bir özellik. Dediğiniz ses tofu switchlerde bulunmaktadır.
Hocam tekrardan merhabalar. Parolapara kampanyasıyla Gaminggentr'den satın aldım. 2470TL'ye geldi. Teşekkürler öneriniz için.

@10710

Son düzenleme: