Merhaba, güncel olarak Creative SBS A300 ile Logitech X540 sistemi aynı anda kullanıyorum. Kalite ve performans anlamında artış olacağı kesin ancak 24 yıllık bir sistem almak ne kadar mantıklı? Bunun üstünde ya da muadili bir sistem var mıdır?
Detaylar
Kim cevapladı?Remus Lupin
Üstün
- Makaleler
- 1
Bu tür sistemlere eski deyip geçmemek lazım. Özellikle Creative markasının cihazlarına. Eğer gerçekten çok temiz, arzasız bulursan al derim.Merhaba, güncel olarak Creative SBS A300 ile Logitech X540 sistemi aynı anda kullanıyorum. Kalite ve performans anlamında artış olacağı kesin ancak 24 yıllık bir sistem almak ne kadar mantıklı? Bunun üstünde ya da muadili bir sistem var mıdır?
Hocam bütçe ne? Soundbarlara bakabilirsiniz belki.Merhaba, güncel olarak Creative SBS A300 ile Logitech X540 sistemi aynı anda kullanıyorum. Kalite ve performans anlamında artış olacağı kesin ancak 24 yıllık bir sistem almak ne kadar mantıklı? Bunun üstünde ya da muadili bir sistem var mıdır?
9000-10000 civarı soundbar düşünmüyorum.Hocam bütçe ne? Soundbarlara bakabilirsiniz belki.