Vadbav

Başarılı
Bir tane F/P bir hoparlör aldım bugün teslim edildi. Başlıktaki model. Bilgisayara bağladım bir tanesinde ses bozulması var diğerinde mevcut değil. Hoparlör boştayken falan hiç cızırtı dip ses yok sadece bir ses çalarken videodaki durum oluyor. Yazılımsal mı yoksa donanımsal bir bozukluk mu kestiremedim video linki ekleyeceğim. Bilen biri varsa aydınlatırsa değişim isteyeyim ona göre bakabilirse?

Bir tane F/P bir hoparlör aldım bugün teslim edildi. Başlıktaki model. Bilgisayara bağladım bir tanesinde ses bozulması var diğerinde mevcut değil. Hoparlör boştayken falan hiç cızırtı dip ses yok sadece bir ses çalarken videodaki durum oluyor. Yazılımsal mı yoksa donanımsal bir bozukluk mu kestiremedim video linki ekleyeceğim. Bilen biri varsa aydınlatırsa değişim isteyeyim ona göre bakabilirse?

Sorununuzu çözmek için aşağıdaki adımları takip edebilirsiniz:

1. Bağlantıları Kontrol Et:
- Hoparlörlerin doğru ve sıkı bir şekilde bilgisayarınıza bağlandığından emin olun. Kabloları çıkartıp tekrar takın.
- Farklı bir USB veya ses çıkışı kullanmayı deneyin.

2. Ses Ayarlarını Kontrol Et:
- Bilgisayarınızın ses ayarlarını kontrol edin. Ses düzeyi ve dengeleme ayarlarının düzgün olduğundan emin olun.
- Ses aygıtı olarak doğru hoparlörlerin seçildiğinden emin olun.

3. Farklı Bir Cihazda Deneyin:
- Hoparlörleri başka bir bilgisayara veya cihazınıza bağlayıp deneyin. Eğer sorun devam ederse, donanımsal bir sorun olabilir.

4. Sürücüleri Güncelleyin:
- Bilgisayarınızdaki ses sürücülerini güncelleyerek en son sürümleri yüklemeyi deneyin. Bu, çoğu zaman yazılımsal sorunlara çözüm olabilir.

5. Düşük Frekanslarda Sorun:
- Eğer sesi bozan belirli frekanslar varsa, sesi farklı bir müzik veya video ile test edin. Sorun sadece belirli bir ses kaynağında mı olduğunu kontrol edin.

6. Mikrofon veya Diğer Cihazlarla Etkileşim:
- Eğer başka bir ses cihazı (mikrofon gibi) bağlıysa, onları çıkarıp deneme yapın. Bazen buna bağlı olarak gürültü oluşabilir.

7. Değişim Talebi:
- Yukarıdaki adımlardan hiçbiri sorunu çözmüyorsa, hoparlörlerin donanımsal bir problemi olabilir. Bu durumda, aldığınız yere değişim talebinde bulunabilirsiniz.

Eğer video linki belirttikten sonra sorunu nasıl çözdüğünüzü ya da bulgularınızı bildirirseniz, ek yardımcı olabilirim.