Rauf

Uzman
Türkiye'de şu an hiçbir yerde satışı yok. U.S sitesinde şu an 45 dolara satıyor. Elimde Creative aurvana live Special Edition var. Tek bu kulaklık için değil başka kulaklıklar için de kullansam ses kalitesinde büyük artış olur mu? Telefon ve PC'de kullanmayı düşünüyorum.

Not: Konu gümrükten geçmesi değil.

Türkiye'de şu an hiçbir yerde satışı yok. U.S sitesinde şu an 45 dolara satıyor. Elimde Creative aurvana live Special Edition var. Tek bu kulaklık için değil başka kulaklıklar için de kullansam ses kalitesinde büyük artış olur mu? Telefon ve PC'de kullanmayı düşünüyorum.

Pek anlamadım bu ne?

Örnek olarak Sound Blaster X-Fi MB3 gösteyim. Bu yazılım sesleri daha iyi ve net veriyor. Oyun, film, müzik gibi modlar var. Equalizer ayarı var orada ayarlar yaparak sesleri kendine göre ayarlayabilirsin. Bu yazılım Gigabyte H170 Gaming 3 anakartımla çalışıyor. Gayet beğeniyorum ama ne yazık ki LGA 1151 artık ölü soket. Windows 11 bile desteklemiyor. A520, h610, B650 gibi anakartlara özelliklere realtek ve 7.1 desteği yazıp geçiyorlar onlarda yeterli değil bana göre. Bu sound blaster x1 bunun yerine dolduracak.

Dosya Ekleri

• sb1.webp
    sb1.webp
    155,9 KB · Görüntüleme: 67
  • sb2.webp
    sb2.webp
    156,9 KB · Görüntüleme: 71
  • sb3.webp
    sb3.webp
    144,1 KB · Görüntüleme: 77

Moondrop Dawn Pro al bence, X1'i deniyimlicektim Amazon'dan kalkmış net bir cevap söyleyemeyeceğim.

Son düzenleyen: Moderatör: