Frk

Çalışkan
  • Creed Aventus
  • Versace Eros
  • Jean de Paul Paradise Garden
Bu üç parfümü almak istiyorum, muadil alacağım. Bir sürü yer öneriliyor; Kimyager Ahmet, Emregeldi, DOS'e, tutaste... Liste uzuyor gidiyor.

Bugün Frederic Patric'ten denedim üçünü de, Aventus ve Paradise Garden'ı başarılı buldum. Ancak çok saçma fiyat politikaları var, orijinal olmayan bir parfüme niye 1800 TL vereyim ben, aventus muadili 1800 TL. Ayrıca çok dengesiz fiyatları, en düşük seri 250, üstü 450, premium serisi 1800 TL. Dengesiz. Üç seriden de sıktım. Aventus hala buram buram ama muadile 1800 verecek kadar değil.
Bu parfümleri nereden alırsam en iyi sonuca ulaşırım. Ayrı ayrı da alabilirim, her muadilci her parfümü iyi yapamıyor.

Kafam açıkçası çok karışık çünkü muadil konusunda çok firma öneriliyor ve hepsinde değişik fiyat farkları var. Emregeldi'ye yakınım şu anda. WhatsApp'dan yazdım, üslubu diğerlerine göre iyi, top-deluxe esans kullandığını söylüyor. Paradise garden'ı da zevkime göre emregeldi önermişti, kokuyu çok beğendim önerisi de tuttu

Son düzenleme:
  • Creed aventus.
  • Versace eros.
  • Jean de paul paradise garden.
Bu üç parfümü almak istiyorum, muadil alacağım. Bir sürü yer öneriliyor; kimyager Ahmet, emregeldi, DOS'e, tutaste... Liste uzuyor gidiyor.

Bugün frederic Patric'ten denedim üçünü de, aventus ve paradise Garden'ı başarılı buldum. Ancak çok saçma fiyat politikaları var, orijinal olmayan bir parfüme niye 1800 TL vereyim ben, aventus muadili 1800 TL. Ayrıca çok dengesiz fiyatları, en düşük seri 250, üstü 450, premium serisi 1800 TL. Dengesiz. Üç seriden de sıktım. Aventus hala buram buram ama muadile 1800 verecek kadar değil.
Bu parfümleri nereden alırsam en iyi sonuca ulaşırım. Ayrı ayrı da alabilirim, her muadilci her parfümü iyi yapamıyor.

Kafam açıkçası çok karışık çünkü muadil konusunda çok firma öneriliyor ve hepsinde değişik fiyat farkları var. Emregeldi'ye yakınım şu anda. WhatsApp'dan yazdım, üslubu diğerlerine göre iyi, top-Deluxe esans kullandığını söylüyor. Paradise Garden'ı da zevkime göre emregeldi önermişti, kokuyu çok beğendim önerisi de tuttu.

Aventus için orta fiyatlı eros için uygun paradise garden için sana iyi gelen yerden al. 1800 TL muadile vermeye gerek yok.

Alberto Sego bakabilirsiniz. Süper çalışma Aventus 680 TL. Kendim alıp denemiştim 3 kere. Kalıcılık ve yayılım aşırı fazla olmasa da (orjinali de öyle zaten) koku çok güzel. İltifat almıştım pek çok. Diğer kokular da var Sego'da. Çok parfüm aldım Sego'dan çoğu parfüm neredeyse aynı kokuyor hiç pişman olmadım. Şans verebilirsiniz.

Alberto Sego bakabilirsiniz. Süper çalışma Aventus 680 TL. Kendim alıp denemiştim 3 kere. Kalıcılık ve yayılım aşırı fazla olmasa da (orjinali de öyle zaten) koku çok güzel. İltifat almıştım pek çok. Diğer kokular da var Sego'da. Çok parfüm aldım Sego'dan çoğu parfüm neredeyse aynı kokuyor hiç pişman olmadım. Şans verebilirsiniz.
Evet hocam youtube'da da öneriliyor aventus için alberto sego. Muhtemelen aventusu oradan, erosu prs'den paradise garden'ı da essencia'dan alacağım. Başarılı bulunmuş bu satıcılarda bu parfümler.
Alberto sego için hem çok iyi hem çok kötü yorumlar var ama, aventus da benim için önemli bir parfüm. Emin olamadım. Ya emregeldi'den ya alberto'dan alacağım bu parfümü.
Siz dinlendirerek mi kullandınız? Ve yayılım-kalıcılığı puanlasanız kaç verirdiniz. Burada denediğim aventus muadili 2-3 saatten sonra yayılım azalmaya başladı, 7 saat oldu hala bileğimi getirmeden burnuma geliyor. Başarılı. Ancak dediğim gibi buradan 1800tl vermeyeceğim. En az bu kadar performans veriyor mu alberto?
Yayılımı bir ortama girildiğinde ilk iki saat bir ortama girildiğinde kendini belli edecek kadar var mı, aşırı değil demişsiniz ama yorumunuzu merak ediyorum. Teşekkürler.

Evet hocam youtube'da da öneriliyor aventus için alberto sego. Muhtemelen aventusu oradan, erosu prs'den paradise garden'ı da essencia'dan alacağım. Başarılı bulunmuş bu satıcılarda bu parfümler.
Alberto sego için hem çok iyi hem çok kötü yorumlar var ama, aventus da benim için önemli bir parfüm. Emin olamadım. Ya emregeldi'den ya alberto'dan alacağım bu parfümü.
Siz dinlendirerek mi kullandınız? Ve yayılım-kalıcılığı puanlasanız kaç verirdiniz. Burada denediğim aventus muadili 2-3 saatten sonra yayılım azalmaya başladı, 7 saat oldu hala bileğimi getirmeden burnuma geliyor. Başarılı. Ancak dediğim gibi buradan 1800tl vermeyeceğim. En az bu kadar performans veriyor mu alberto?
Yayılımı bir ortama girildiğinde ilk iki saat bir ortama girildiğinde kendini belli edecek kadar var mı, aşırı değil demişsiniz ama yorumunuzu merak ediyorum. Teşekkürler.
Hocam her markanın iyi kötü yorumları olur. Ben haziran ayında almıştım geçen sene hala duruyor aventus dibinde azıcık kaldı. İlk aldığım zamanlar dinlendirmeden sıkıyordum ona rağmen performans ve koku olarak hala çok iyiydi. Beğenmeyen görmedim ben Alberto Sego'dan. Kalıcılık 7/10, yayılım da 6,5/10 veririm hocam. Koku olarak çok güzel yani dediğim gibi beğenmeyen görmedim. Yayılımı o kadar abartı düzeyde değil ama üzecek kadar da değil. 8-9 fıs sıkarsanız mis gibi götürür aventus sizi. Eros da almıştım segodan oda gayet güzeldi. Haftaya hem arkadaşlara hem de kendime birkaç parfüm sipariş edeceğim gene hatta.

Hocam her markanın iyi kötü yorumları olur. Ben haziran ayında almıştım geçen sene hala duruyor aventus dibinde azıcık kaldı. İlk aldığım zamanlar dinlendirmeden sıkıyordum ona rağmen performans ve koku olarak hala çok iyiydi. Beğenmeyen görmedim ben Alberto Sego'dan. Kalıcılık 7/10, yayılım da 6,5/10 veririm hocam. Koku olarak çok güzel yani dediğim gibi beğenmeyen görmedim. Yayılımı o kadar abartı düzeyde değil ama üzecek kadar da değil. 8-9 fıs sıkarsanız mis gibi götürür aventus sizi. Eros da almıştım segodan oda gayet güzeldi. Haftaya hem arkadaşlara hem de kendime birkaç parfüm sipariş edeceğim gene hatta.
Bugün essencia'dan paradise garden ve segodan aventus aldım hocam.
Yalnız sego'dan hala emin değilim. Siparişi geçtikten sonra çokça yorum okudum ve kötü yorumlar ağırlıkta. Bakalım umarım pişman etmez, hiç pakedi açmadan iade de edebilirim tabii. Bilmiyorum. Çok kötü yorum olunca biraz kumar gibi geldi. Birçok kişi bir saat bile kalmıyor ve limon kolonyası gibi demiş.
3-4 Saat yayılımı süren bir aventus muadili denediğim için beklentim yüksek, umarım karşıllar.

Bugün Essencia'dan paradise garden ve segodan aventus aldım hocam.
Yalnız Sego'dan hala emin değilim. Siparişi geçtikten sonra çokça yorum okudum ve kötü yorumlar ağırlıkta. Bakalım umarım pişman etmez, hiç pakedi açmadan iade de edebilirim tabii. Bilmiyorum. Çok kötü yorum olunca biraz kumar gibi geldi. Birçok kişi bir saat bile kalmıyor ve limon kolonyası gibi demiş.
3-4 saat yayılımı süren bir aventus muadili denediğim için beklentim yüksek, umarım karşıllar.

4 saat yayılımı olan aventus için link var mı?