Detaylar
Kim cevapladı?johan liebert
Becerikli
Merhaba, bugün Epic'te gördüm sizce alınır mı? Forza Horizon ile arasında ne gibi farklar var?
Alınır da 60 FPS sınırı var oyunda.
Merhaba, bugün Epic'te gördüm sizce alınır mı? Forza Horizon ile arasında ne gibi farklar var?
Çok daha arcade ağırlıklı bir oyun Forza Horizon serisine göre. Denildiği gibi 60FPS sınırı var ve çok arcade gelebilir, aldım ama oynamıyorum.
YASEDEM
Deneyimli
Çok daha arcade ağırlıklı bir oyun Forza Horizon serisine göre. Denildiği gibi 60FPS sınırı var ve çok arcade gelebilir, aldım ama oynamıyorum.
Ben Forza'yı da 60 FPS'de oynuyorum o sıkıntı değil de, modifiye falan yapabiliyor muyuz arabalara?
Syntax
Üstün
Ben Forza'yı da 60 FPS'de oynuyorum o sıkıntı değil de, modifiye falan yapabiliyor muyuz arabalara?
Yapabiliyorsun. Alınır bence zevkli oyun.
johan liebert
Becerikli
Evet hem görsel olarak hem de performans olarak modifiye seçenekleri var.
SpeedBeast34
Üstün
Eğlenceli, arcade ve gösterişli bir açık dünya yarış oyunu. Fizik basit, sürüş daha rahat, araç çeşitliliği fazla uçak, tekne vs. her zaman online istiyor.
İndirimliyse motorfest alınır. Ama kalite olarak Forza bir tık daha.
İyi.
Forza sürüş fiziği, grafik ve araç ayarı konusunda daha kaliteli ve daha oturmuş.
Lossless Scaling ile 120 kare aktif ediliyor.