Detaylar
Kim cevapladı?Blackraven
Üstün
Optimize bir oyunu cortlatmanın en iyi yolu. Neyse beni bağlayan bir şey yok 2 sene sonra %90 indirim ile alıp oynayacağım zaten.
NqrkOz
Yetkin
- Makaleler
- 6
Denuvo'lu oyunların kaderi, hiç şaşmazmı be.Neyse beni bağlayan bir şey yok 2 sene sonra %90 indirim ile alıp oynayacağım zaten.
- Makaleler
- 4
Denuvo olsa da fark etmezdi eskiden. Theempress rumuzlu hanımefendi arkadaş şirketlerle tersleşir anında kırardı. İnternetin Johnny Silverhand'i resmen ama 2025'in sonunda bıraktı muhtemelen mental sorunları var ayrıca toplulukla da arası çok açık.
NqrkOz
Yetkin
- Makaleler
- 6
İnsanlar iade etmeye başladı.Şimdi de güvenlik riski olsa da Hypervisor bypass ya da offline aktivasyon var. Korsan oynayacak olan her türlü oynayacaktı zaten. Denuvo eklenmesi gereksiz oldu.
Bir örnek: https://steamcommunity.com/app/3321460/discussions/0/807971325890117251/
1 hafta bekleyip hesap alın oynayın. Hem ucuza alacaksınız hem de Denuvo hatası vermeyecek.
Sorun Denuvo hatası verip vermemesi değil. Denuvo'nun performansın içinden geçmesi oyunu felç etmesi. Korsan oynayacak adam her türlü oynar.
renaigore
Çalışkan
Sorun Denuvo hatası demedim zaten. Sorunsuz oynama yolu söyledim ve açıkcası Denuvo eskisi kadar performansın içinden geçmiyor.Sorun Denuvo hatası verip vermemesi değil. Denuvo'nun performansın içinden geçmesi oyunu felç etmesi. Korsan oynayacak adam her türlü oynar.
Yeni konular
-
-
-
-
-
60.000 TL bütçe ile Gaming.Gen.TR hazır sistem karşılaştırması
- Angus Young