Normalde korsan oynayacaktım şimdi almak şart oldu. Steamden almam hem 70 dolar fiyatlandırma yok hem de denuvo çekilmez optimizasyon sıkıntı olacak(5070'im olmasına rağmen). Ps5 için alıp oynamaya karar verdim metacritic score'u iyi çıkarsa 1 gün önce açıklanacakmış zaten.

Bu kadar nasıl sorun yaşıyorsunuz? Ben daha Denuvo koruması olan bir oyundan sorun yaşamadım, biraz abartılıyor gibi.

Bu kadar nasıl sorun yaşıyorsunuz? Ben daha Denuvo koruması olan bir oyundan sorun yaşamadım, biraz abartılıyor gibi.
Abartıyorlar zaten. Denuvo eskisi kadar sorunlu değil. Crack oynayamadıkları için performansı bahane ediyorlar. Ben de Denuvo'yu sevmiyorum ama gereksiz abartmaya gerek yok.

Denuvo hala bazı oyunlarda belirli bir miktarda performans kaybı yaşatıyor. Eğer yapılan oyunun optimizasyonu kötüyse oyun daha da kötü çalışabiliyor. Çoğu kişinin şikayet etme sebebi bu yüzden. Fakat ben de sizin dediğiniz son zamanlarda oynadığım denuvo içeren oyunlarda pek bir sıkıntı yaşamadım.

Crimson Desert'e bu kadar tepkinin sebebi yanlış hatırlamıyorsam yapımcı firma daha önceden denuvo eklenmeyeceğini söylemişti.

Normalde korsan oynayacaktım şimdi almak şart oldu. Steam'den almam hem 70 dolar fiyatlandırma yok hem de Denuvo çekilmez optimizasyon sıkıntı olacak(5070'im olmasına rağmen). PS5 için alıp oynamaya karar verdim metacritic Score'u iyi çıkarsa 1 gün önce açıklanacakmış zaten.

Bende öyle yapabilirim bakalım birkaç güne geri adım atarlarsa Steam'den iade etmem. Eğer diretirlerse PS5'e alırım iade edip.

En son hatırladığım Mafia: The Old Country Denuvo performans sorunu yaşamıştı, bir de bunu çok uzun tutuyorlar en fazla 6 ay olmalı, oyun firmaları ilk 3 ay kazanıyorlar istedikleri paraları buna rağmen 1 yıl Denuvo koruması tutuyorlar.

Konsol tarafında fiziksel sürümler için ekstradan 48gb yükleme ve internet zorunluluğu getirilmiş. Hem PC hem de konsol oyuncularını iyice sinir etmeyi başardılar tebrikler.