Siyu

Yetkin
Merhaba,
Oyunda uzaklara veya çok da uzak değil, karakterin yaklaşık 3-4 metre ötesine baktığım anda yoğun grafik düşüşü, bulanıklık ve pikselleşme görüyorum. Rahatsız edici seviyede göze batıyor. Ayarlarımı aşağıya bıraktım, bilgisi olan yardımcı olabilirse sevinirim. (DLSS 4.0 - DLAA kapalıyken yani herhangi bir ölçeklendirme açık değilken daha kötü gözüküyordu)
Sistem:
  • R5 5600
  • RTX 3070 Ti
  • 32 GB RAM
  • Oyun SSD'ye kurulu

1774024103891.webp

1774024133800.webp

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba,
Oyunda uzaklara veya çok da uzak değil, karakterin yaklaşık 3-4 metre ötesine baktığım anda yoğun grafik düşüşü, bulanıklık ve pikselleşme görüyorum. Rahatsız edici seviyede göze batıyor. Ayarlarımı aşağıya bıraktım, bilgisi olan yardımcı olabilirse sevinirim. (DLSS 4.0 - DLAA kapalıyken yani herhangi bir ölçeklendirme açık değilken daha kötü gözüküyordu)
Sistem:
  • R5 5600
  • RTX 3070 Ti
  • 32 GB RAM
  • Oyun SSD'ye kurulu

Eki Görüntüle 234447

Eki Görüntüle 234448
Oyun içi bir görüntü koyar mısın? tam çözünürlük olarak paylaş. Grafikler bölümünde en altta İşlem Sonrası Efekt Kalitesini Ultra yerine en sola çek ve kaydet tekrar dene.

Reis arkadaşın bahsettiği problem benimkiyle ayni büyük ihtimal video ve görüntü için buraya bakabilirisin. Benim actigim bir post. Büyük ihtimal bunun bir çözümü yok. Çok derin araştırmalar yaptim bir sürü sey denedim ama yok olmuyor.

[
RX 6700 XT R5 5600 ve 1080p monitör ile bende de sorunlar aynı ya piksel piksel görünüyor ya da çamurlu ne yaptıysam çözemedim sorun bizden kaynaklı ise ilk çözen yazsın hocam.
Düzeltme
4060ti 2k ekranda oynadım oyunu şimdi şef kesinlikle AMD kart tan ya da çözünürlüklukten başka açıklaması yok

[
RX 6700 XT R5 5600 ve 1080p monitör ile bende de sorunlar aynı ya piksel piksel görünüyor ya da çamurlu ne yaptıysam çözemedim sorun bizden kaynaklı ise ilk çözen yazsın hocam

Son düzenleme:
[
RX 6700 XT R5 5600 ve 1080p monitör ile bende de sorunlar aynı ya piksel piksel görünüyor ya da çamurlu ne yaptıysam çözemedim sorun bizden kaynaklı ise ilk çözen yazsın hocam.
Düzeltme
4060ti 2k ekranda oynadım oyunu şimdi şef kesinlikle AMD kart tan ya da çözünürlüklukten başka açıklaması yok
DLSS açıkken DLAA açtığımda sorunumu komple çözdüm ben.