Konu başlıkta olduğu gibi; normal şartlarda Arc B580, Intel i5 14400F DDR5 bir sisteme sahibim fakat oyun şaka gibi ama Intel GPU'larda maalesef çalışmıyor, PS5 Slim'e kaldım. Evimdeki TV OLED 55 inç 4K, her türlü keyif verir gibi lakin 3.000 TL gibi bir para vereceğim. Sizce alınır mı? Performansı nasıl, bilgisi olan varsa yazarsa sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Konu başlıkta olduğu gibi; normal şartlarda Arc B580, Intel i5 14400F DDR5 bir sisteme sahibim fakat oyun şaka gibi ama Intel GPU'larda maalesef çalışmıyor, PS5 Slim'e kaldım. Evimdeki TV OLED 55 inç 4K, her türlü keyif verir gibi lakin 3.000 TL gibi bir para vereceğim. Sizce alınır mı? Performansı nasıl, bilgisi olan varsa yazarsa sevinirim.
Oyun hikaye tabanlı ucu bucağı olmayan bir mmorpg gibi. Oyuncunun elinden tutmuyor toplu saha yaratıkları kolay bosslar çok az olsada mücadeleci. Bir sürü bulmaca koymuşlar çoğu zorlayıcı rehber videolar olmadan zor gibi görünüyor. Oyunun çok BÜYÜK saatler uğraştırmasının ezici sebebi tp alanları çok seyrek yolda ömrü geçiyor insanın biyerden Bi yere giderken. Kısacası Black dasert online oyununu cilalayip şişirmişler o evrene merakı olanları cezbedecektir ama o evrenden uzak insanları o karmakarışık kontrol sistemi ile kısa vadede ben neden bu olayın içindeyim dedirtecektir çünkü hikayesi öyle oyunda tutan bir saglamlikta değil daha çok kontrol ettiğin karakterle o anki olguların arasında yaprak gibi savrulduğun bir game play.

Oyun hikaye tabanlı ucu bucağı olmayan bir MMORPG gibi. Oyuncunun elinden tutmuyor toplu saha yaratıkları kolay bosslar çok az olsa da mücadeleci. Bir sürü bulmaca koymuşlar çoğu zorlayıcı rehber videolar olmadan zor gibi görünüyor. Oyunun çok büyük saatler uğraştırmasının ezici sebebi TP alanları çok seyrek yolda ömrü geçiyor insanın bir yerden bir yere giderken. Kısacası Black dasert online oyununu cilalayip şişirmişler o evrene merakı olanları cezbedecektir ama o evrenden uzak insanları o karmakarışık kontrol sistemi ile kısa vadede ben neden bu olayın içindeyim dedirtecektir çünkü hikayesi öyle oyunda tutan bir saglamlikta değil daha çok kontrol ettiğin karakterle o anki olguların arasında yaprak gibi savrulduğun bir Game play.

Aslında ben biraz daha performans odaklı sormuştum bu yorumumu. FPS've modlar arasındaki denge için. Ama yorumunuz için yine de teşekkürler. PC'den alacağım. Yakın zamanda Intel'e destek getrieceklerini söylediler bende bekleyeceğim.

Aslında ben biraz daha performans odaklı sormuştum bu yorumumu. FPS've modlar arasındaki denge için. Ama yorumunuz için yine de teşekkürler. PC'den alacağım. Yakın zamanda Intel'e destek getrieceklerini söylediler bende bekleyeceğim.
Performansta sıkıntı yaşatmaz sanırım. Çünkü npc modellemeleri maksimum grafikte bile poşet çok ödenmemişler ortam güzel ama.

Performansta sıkıntı yaşatmaz sanırım. Çünkü NPC modellemeleri maksimum grafikte bile poşet çok ödenmemişler ortam güzel ama.

Grafikler performans da aşırı kötü deniyor o yüzden PC de alacağım zaten FPS de şehirlerde bayağı düşüyormuş PC de bu tarz sorunlar yok. Hem 1300 TL fazla verip hem de kötü performans almak istemiyorum. En mantıklısı beklemek gibi şu anda.