Cristiano Ronaldo EURO 2024'e veda etti

Ronaldo yaşına rağmen iyi koşuyordu. Tabii çalım yapma, şut çekme olayları bitmiş. O gücünü kaybetmiş. Portekiz de Ronaldo için son euro 2024 olduğundan hep oynattılar. Yani iyi oynadığı için sürekli sahada ilk 11 de değildi. Sadece saygılarından dolayı oynadı. Futbolcular bile ona pek pas atmamaya çalıştı gördüğüm kadarıyla. Belki başka oyuncu geçseydi daha farklı olabilirdi.

O sırada Ronaldo'nun adamlığı... Biz hiçbir zaman Messi fanları gibi olmadık.

Eki Görüntüle 62820

Vay be, yere düşen adamı kaldırmış. Ronaldo'ya iyi insan muamelesi yapmaktan vazgeçin artık. Geçmişte yaptığı, söylediği her çirkinliğe rağmen de Messi'nin kendisine olan saygısına saygı duyun. Egonun vücut bulmuş hali. İğrenç bir kişilik. Mide bulandırıcı

Ardayı da görmezden gelmişti.

İfadeler: 99
Gerçekten öyle. İşin komiği bu konunun Messi ile uzaktan yakından alakası yok. Apple konuşulan her konuya damlayan S24 Ultra'cılar gibi Messi'ciler doluştu buraya. Bir de tarihin en iyi futbolcularından birini klavyelerinden aşağılamaktan çekinmiyorlar, bundan da utanmıyorlar. Acınası bir acizlik.

Felix baba hepinizi ters köşe edecek bir gün.

Ben Messici gördüğümde Messiye balon diyorum Ronaldocu gördüğümde Ronaldoya. Boş tartışmaya alet olmadan kudurtup aradan çıkıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…