Fransa EURO 2024 kupasını kaldıracak gibi görünüyor muhtemelen finalde İngiltere Fransa maçı göreceğiz tabii ki şimdilik bunu söylemek için çok erken.Portekiz bugün Fransa'ya penaltılarda elendi ve Ronaldo euro 2024'e veda etti. Ne düşünüyorsunuz?
İngiltere finale çıkamaz, İsviçre/Hollanda/Türkiye çıkar.Fransa EURO 2024 kupasını kaldıracak gibi görünüyor muhtemelen finalde İngiltere Fransa maçı göreceğiz tabii ki şimdilik bunu söylemek için çok erken.
Biri elma, biri armut... Biz ne diyoruz, sen ne diyorsun.Konu hakkındaki düşüncemi belirttim? Herhangi bir kıyaslama yapmadım zaten?
GOAT kendisi de fark etmiştir artık yaşlandığını bu turnuvadan sonra. Hala çok hırslı, başarısızlığa asla tahammül edemiyor. Suudi'deki son maçlarından sonra eğer olursa teknik direktör olarak neler yapacak, bakalım.Felix'i görünce kesin atamayacak dedim ve öyle de oldu. Ronaldo'yu sürekli ağlarken gördüğümüz bir turnuvaydı.
Bana da öyle geliyor.İngiltere finale çıkamaz, İsviçre/Hollanda/Türkiye çıkar.
Penaldo patladı.Portekiz bugün Fransa'ya penaltılarda elendi ve Ronaldo EURO 2024'e veda etti. Ne düşünüyorsunuz?
Ronaldo'ya da balon diyebiliyor işte insan. Klavyesi olan yazıyor işte.