Detaylar
Kim cevapladı?Thanos
Üstün
Fransa EURO 2024 kupasını kaldıracak gibi görünüyor muhtemelen finalde İngiltere Fransa maçı göreceğiz tabii ki şimdilik bunu söylemek için çok erken.Portekiz bugün Fransa'ya penaltılarda elendi ve Ronaldo euro 2024'e veda etti. Ne düşünüyorsunuz?
Son düzenleyen: Moderatör:
İngiltere finale çıkamaz, İsviçre/Hollanda/Türkiye çıkar.Fransa EURO 2024 kupasını kaldıracak gibi görünüyor muhtemelen finalde İngiltere Fransa maçı göreceğiz tabii ki şimdilik bunu söylemek için çok erken.
Elma ısıran
Üstün
Biri elma, biri armut... Biz ne diyoruz, sen ne diyorsun.Konu hakkındaki düşüncemi belirttim? Herhangi bir kıyaslama yapmadım zaten?
GOAT kendisi de fark etmiştir artık yaşlandığını bu turnuvadan sonra. Hala çok hırslı, başarısızlığa asla tahammül edemiyor. Suudi'deki son maçlarından sonra eğer olursa teknik direktör olarak neler yapacak, bakalım.Felix'i görünce kesin atamayacak dedim ve öyle de oldu. Ronaldo'yu sürekli ağlarken gördüğümüz bir turnuvaydı.
Bana da öyle geliyor.İngiltere finale çıkamaz, İsviçre/Hollanda/Türkiye çıkar.
Geçen maç penaltı kaçır bu maç boş kale kaçır. Balon oğlu balon ya, kendisinden iğreniyorum ayrıca karakteri yüzünden. Umarım Portekiz ronaldosuz bir şekilde kupa kazanır, oyuncular Ronaldo'ya gol attırmak için turnuvayı unuttular. Yazık oldu emeklerine.
Penaldo patladı.Portekiz bugün Fransa'ya penaltılarda elendi ve Ronaldo EURO 2024'e veda etti. Ne düşünüyorsunuz?
Elma ısıran
Üstün
Ronaldo'ya da balon diyebiliyor işte insan. Klavyesi olan yazıyor işte.
Yeni konular
-
-
-
-
Schengen vizesinin 2030'a doğru dijitalleşmesi planlanıyor!
- Rubiks Cube
-
RTX 3060 sistemde CoD Warzone'da görüntünün çamur gibi olması sorunu
- Daryl Dixon
-
-
-