Arlina

Uzman
Merhaba,

Baştan söyleyeyim minidump oluşmuyor, %0 olarak kalıyor. Sadece oyun oynarken oluyor ve rastgele bir zamanda oluyor, tam zamanı belli değil. Hatayı alana kadar hiçbir performans sorunu yok. Sentetik testlerde de sistem tam performans veriyor, stabilite testlerinde çökmüyor. Ekran kartıyla alakası olduğunu düşünmüyorum, RTX 4070 ve RX 9070 ikisinde de oluyor. Windows 11 24H2

Son düzenleme:
Merhaba,

Baştan söyleyeyim minidump oluşmuyor, %0 olarak kalıyor. Sadece oyun oynarken oluyor ve rastgele bir zamanda oluyor, tam zamanı belli değil. Hatayı alana kadar hiçbir performans sorunu yok. Sentetik testlerde de sistem tam performans veriyor, stabilite testlerinde çökmüyor. Ekran kartıyla alakası olduğunu düşünmüyorum, RTX 4070 ve RX 7900 XT ikisinde de oluyor. Windows 11 24H2
Bu adımlara bakarak Minidump dosyası elde etmeye çalışın.

Merhaba,

Baştan söyleyeyim minidump oluşmuyor, %0 olarak kalıyor. Sadece oyun oynarken oluyor ve rastgele bir zamanda oluyor, tam zamanı belli değil. Hatayı alana kadar hiçbir performans sorunu yok. Sentetik testlerde de sistem tam performans veriyor, stabilite testlerinde çökmüyor. Ekran kartıyla alakası olduğunu düşünmüyorum, RTX 4070 ve RX 9070 ikisinde de oluyor. Windows 11 24h2.

Memtest86 ile RAM testi yap.
SSD veya HDD'yi test et.
Minidupm oluşturman gerek yine de.
Win + r tuşlarına bas, sysdm. CPL yaz ve Enter'a bas.
gelişmiş sekmesine git ve başlangıç ve kurtarma bölümündeki ayarlar butonuna tıkla.
hata durumunda yazma bilgisi kısmında küçük bellek dökümü (256 KB) seçeneğini işaretle.
olay günlüğüne yaz ve otomatik yeniden başlat seçeneklerini işaretle.
Değişiklikleri kaydet ve bilgisayarı yeniden başlat.
Minidump dosyasında daha derin bilgiler var anlatırken sorunu eksik bilgi verebilirsin.

Memtest86 ile RAM testi yap.
SSD veya HDD'yi test et.
Minidupm oluşturman gerek yine de.
Win + r tuşlarına bas, sysdm. CPL yaz ve Enter'a bas.
gelişmiş sekmesine git ve başlangıç ve kurtarma bölümündeki ayarlar butonuna tıkla.
hata durumunda yazma bilgisi kısmında küçük bellek dökümü (256 KB) seçeneğini işaretle.
olay günlüğüne yaz ve otomatik yeniden başlat seçeneklerini işaretle.
Değişiklikleri kaydet ve bilgisayarı yeniden başlat.
Minidump dosyasında daha derin bilgiler var anlatırken sorunu eksik bilgi verebilirsin.
Hepsi uygulandı, yapıldı.

Dump dosyası olmayan her hata da olduğu gibi, lütfen genel çıkarımlar yapılmadan sadece;

Olay görüntüleyici > Özel görünümler > Yönetim olayları kısmının tamamını evtx biçiminde kaydedip paylaşın.

Çıkarım yapmak için bir veriye ihtiyacımız olması gerekiyor. Başlıktaki hatanın binbir türlü çeşidi olabiliyor çünkü.

Dump dosyası olmayan her hata da olduğu gibi, lütfen genel çıkarımlar yapılmadan sadece;

Olay görüntüleyici > Özel görünümler > Yönetim olayları kısmının tamamını evtx biçiminde kaydedip paylaşın.

Çıkarım yapmak için bir veriye ihtiyacımız olması gerekiyor. Başlıktaki hatanın binbir türlü çeşidi olabiliyor çünkü.
16:25'de dondu ve mavi ekran yedim;