Detaylar
Kim cevapladı?Alacaksanız kredi kartı ile almayın, oyun çıkınca çekecek parayı çünkü. Hediye kartı ile alırsanız, daha garanti olur, fiyat güncellenir oyun gider falan olmasın.
Kararsız kaldım.
Deluxe Edition aldım, oynamazsam bile dursun kütüphanede. Türe ilginiz yoksa boşa masraf.
Yani Resident Evil vibe verdi zaten sardım şu sıralar gerilimli oyunlara çektim gitti oynarız elbet.Deluxe Edition aldım, oynamazsam bile dursun kütüphanede. Türe ilginiz yoksa boşa masraf.
Stourmer
Uzman
Farming Simulatör de aynısı olmuştu kredi kartı ile aldım aynı fiyatı çekmişti zamanında.Alacaksanız kredi kartı ile almayın, oyun çıkınca çekecek parayı çünkü. Hediye kartı ile alırsanız, daha garanti olur, fiyat güncellenir oyun gider falan olmasın.
@LeFeyn https://www.xbox.com/tr-tr/games/store/cronos-the-new-dawn-ön-sipariş-bonusu/9P850NH4QW9N
link eklerseniz konuya daha iyi olur.
Sanırım düzeltilmiş, satın almak istediğinizde standart sürüm 1750, deluxe sürüm 2200 lira gibi bir fiyattan çıkıyor.@LeFeyn https://www.xbox.com/tr-tr/games/store/cronos-the-new-dawn-ön-sipariş-bonusu/9P850NH4QW9N
Evet, politikaları gereği güncel fiyattan değil satın alındığı tarihteki fiyattan fatura kesiyorlar. Bahsettiğiniz indirimden ben de yararlanmıştım.Farming Simulatör de aynısı olmuştu kredi kartı ile aldım aynı fiyatı çekmişti zamanında.
Bilerek falan yaptıklarını düşünmeye başlıyorum her yeni oyunda bu oluyor.Sanırım düzeltilmiş, satın almak istediğinizde standart sürüm 1750, deluxe sürüm 2200 lira gibi bir fiyattan çıkıyor.
Evet, politikaları gereği güncel fiyattan değil satın alındığı tarihteki fiyattan fatura kesiyorlar. Bahsettiğiniz indirimden ben de yararlanmıştım.
Açıkçası ben de öyle düşünüyorum. Planlanan kısa bir süre içerisinde sürümden kazanıp sonrasında normal fiyata çekiyorlar gibi geliyor.Bilerek falan yaptıklarını düşünmeye başlıyorum her yeni oyunda bu oluyor.
Yeni konular
-
-
-
-
-
Elektronik Seçili Lenovo laptoplarda %5 indirim kampanyası
- Fırsat Ekibi
-
-
Batman'da bir çocuğun yaktığı karton, arabayı tutuşturdu
- Michael MYERS